Miksi CellRESET?

Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti!

  • CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä
  • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
  • CellRESET pudottaa painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana
  • CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta
  • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
  • CellRESET rauhoittaa suolistoa
  • CellRESET puhdistaa kehoa
  • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli - ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut - paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt johtavat kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

 

Ylipaino on vain yksi oire muiden joukossa, joka kertoo kehon aliravitsemuksesta. Terveys ei koskaan ole kiinni pelkästään kiloista, myös laihoilla tai normaalipainoisilla ihmisillä voi olla merkittäviä terveydellisiä ongelmia. 

Kehomme koostuu noin 70 miljardista solusta. Solun "voimalaitokset" eli mitokondriot vastaavat energiantuotannosta ja tarvitsevat toimiakseen vettä, happea ja ravintoaineita.

Torjunta-aineet, ympäristön saastuminen, raskasmetallit, kemikaalit, prosessoitu ruoka, köyhtynyt maaperä ja geenimanipulointi vaikuttavat suoraan tai epäsuoraan solujen toimintaan.


Liikaa sokereita ja hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio johtaa insuliiniaineenvaihdunnan häiriöihin. Insuliiniresistenssi aiheuttaa mm. väsymykstä, aineenvaihdunnan hidastumista, sokeriaddiktiota, hormonaalisia häiriöitä, päänsärkyä tai migreeni ja erilaisia aineenvaihdunnan häiriöitä.

Ylipaino ja diabetes/ insuliiniresistenssi: Insuliinireseptorit eivät ota vastaan enää insuliinia eikä sen kuljettamia ravintoaineita => solu ei saa riittävästi ”energiaa” toimiakseen.

Terve insuliiniaineenvaihdunta: Insuliini sitoutuu reseptoreihin ja kulkeutuu soluun. Insuliini kuljettaa soluun ravintoaineet. Solu ja keho muodostavat energiaa kehon normaalin toiminnan tarpeisiin.

 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste