Miksi CellRESET?

Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti!

 • CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä
 • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
 • CellRESET pudottaa painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana
 • CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta
 • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
 • CellRESET rauhoittaa suolistoa
 • CellRESET puhdistaa kehoa
 • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli - ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut - paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt johtavat kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

 

Elämme ajassa, jossa meillä on paljon stressiä ja kiirettä, liikaa pika- ja einesruokia, liikaa sokeria, liian vähän unta ja liikuntaa. Näiden tekijöiden seurauksena monet elämäntapasairaudet puhkeavat.

 • ylipaino
 • väsymys
 • suolisto-ongelmat
 • korkea verenpaine
 • korkea kolesteroli
 • krooniset tulehdukset tai hiljainen tulehdus
 • kohonneet verensokerit tai diabetes
 • krooniset tulehdukset
 • neste turvotukset kehossa
 • hormonaalinen epätasapaino
 • hidastunut aineenvaihdunta
 • unihäiriöt tai unettomuus
 • kiputilat kehossa

Ennen sairastumistaan keho lähettää usein jo pitkään hälytysmerkkejä: 
väsymys, haluttomuus, yleinen huono olo, päänsärky, unettomuus, suolisto-ongelmat, ylipaino, epämääräisiä kipuja... Helposti sivuutamme nämä kehon hätähuudot ja kuittaamme ne särkylääkkeillä, antibiooteilla, hörpimme väsymykseen kahvia tai energiajuomia ja ajatelemme oireiden kuuluvan ikään tai elämään yleensä. Omaan oloon tottuu, ja tyydymme siihen mitä on.

CellRESET on ohjelma, joka kääntää negatiivisen kehityksen suunnan. CellRESET ei ole vain  dieetti dieettien joukossa - 28 päivän aikana tapahtuu positiivisia asioita, mitä et osaisi ehkä ajatellakaan. CellRESET muuttaa elämäsi suunnan! 

Ravinnon voima on valtaisa - Syöty ruoka joko ruokkii huonoa oloa, tulehduksia, heikentää immunipuolustusta, rapauttaa ja vanhentaa kehoa ennen aikaisesti, jopa sairastuttaa. Tai se korjaa, rakentaa ja parantaa kehoasi. Sinä päätät! 

Puhdistus-/aktivointivaihe:

Puhdistusvaihe on 28 päivää, mutta positiiviset vaikutukset huomaat jo 5-10 päivän jälkeen. Painon painonpudotus, lisääntynyt energia ja parempi uni tulevat nopeasti ohjelman aloituksen jälkeen. CellRESET-ohjelman ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava mahdollisimman tarkasti, jotta keho voi tasapainottua. 

Optimointivaihe:

Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa seuraavat 2-3 kuukautta vähähiilihydraattista, puhdasta ja prosessoimatonta ruokavaliota, jonka aikana sinulla kuitenkin on selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

Elämäntapavaihe:

28 päivän puhdistusvaiheen ja optimointivaiheen jälkeen sinulle on tullutkin jo tapa syödä hyvää ja puhdasta ruokaa. Voit tehdä uudestaan 28 päivän puhdistusvaiheen milloin tahansa. Erityisesti sitä suositellaan, jos sinulla on vielä painonpudotustarvetta. Muutoin suositus on tehdä 28 päivän vaihe kerran vuodessa.

Tavallisin syy CellRESET-ohjelman tekemiseen on ylipaino ja diabetes

Perinteisessä dieetissä kaloreiden vähenemisen myötä myös välttämättömien ravintoaineiden saanti vähenee, mikä hidastuttaa ja häiritsee monia kehon toimintoja. Keho menee helposti ”säästöliekille”, laihdutus syö lihakset sen sijaan että rasva vähenee kehosta. Olo on kiukkuinen, nälkäinen ja ahdistunut, makeanhimot jylläävät. Koska ravintoaineiden saannista ei huolehdita myös kuona-aineiden eritys hidastuu. Kun dieettivaihe loppuu pomppaa paino samoihin lähtölukemiin. 

CellRESET ohjelmassa hiilihydraattien vähentäminen sekä riittävä proteiinin, aminohappojen ja rasvahappojen saanti käynnistävät aineenvaihdunnan, jolloin keho alkaa automaattisesti käyttää rasvavarastojaan. Energisyys lisääntyy, paino tippuu rasvoja polttamalla eikä lihaksia syömällä. Kuona-aineet päätyvät WC-pönttöön.
 

Ylipaino on vain yksi oire muiden joukossa, joka kertoo kehon aliravitsemuksesta. Terveys ei koskaan ole kiinni pelkästään kiloista, myös laihoilla tai normaalipainoisilla ihmisillä voi olla merkittäviä terveydellisiä ongelmia. 

Kehomme koostuu noin 70 miljardista solusta. Solun "voimalaitokset" eli mitokondriot vastaavat energiantuotannosta ja tarvitsevat toimiakseen vettä, happea ja ravintoaineita.

Torjunta-aineet, ympäristön saastuminen, raskasmetallit, kemikaalit, prosessoitu ruoka, köyhtynyt maaperä ja geenimanipulointi vaikuttavat suoraan tai epäsuoraan solujen toimintaan.


Liikaa sokereita ja hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio johtaa insuliiniaineenvaihdunnan häiriöihin. Insuliiniresistenssi aiheuttaa mm. väsymykstä, aineenvaihdunnan hidastumista, sokeriaddiktiota, hormonaalisia häiriöitä, päänsärkyä tai migreeni ja erilaisia aineenvaihdunnan häiriöitä.

Ylipaino ja diabetes/ insuliiniresistenssi: Insuliinireseptorit eivät ota vastaan enää insuliinia eikä sen kuljettamia ravintoaineita => solu ei saa riittävästi ”energiaa” toimiakseen.

Terve insuliiniaineenvaihdunta: Insuliini sitoutuu reseptoreihin ja kulkeutuu soluun. Insuliini kuljettaa soluun ravintoaineet. Solu ja keho muodostavat energiaa kehon normaalin toiminnan tarpeisiin.

 

Kaikki aineenvaihdunnan prosessit kehossa liittyvät toinen toisiinsa tai ovat riippuvaisia toisistaan. Yksittäiset häiriöt aineenvaihdunnassa voivat vaikuttaa koko kehon toimintaan. Tästä esimerkkinä insuliinin ja hormonitoiminnan yhteys. Liiallinen hiilihydraattikuorma johtaa liialliseen insuliinihormonin tuotantoon, mikä puolestaan voi johtaa muihin hormonaalisiin epätasapainotiloihin. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten monimutkaiset kehon biokemialliset prosessit voivat johtua ruokavaliostamme.

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy