Miksi CellRESET?

Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti!

  • CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä
  • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
  • CellRESET pudottaa painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana
  • CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta
  • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
  • CellRESET rauhoittaa suolistoa
  • CellRESET puhdistaa kehoa
  • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli - ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut - paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt johtavat kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

 

Ennen sairastumistaan keho lähettää usein jo pitkään hälytysmerkkejä: 
väsymys, haluttomuus, yleinen huono olo, päänsärky, unettomuus, suolisto-ongelmat, ylipaino, epämääräisiä kipuja... Helposti sivuutamme nämä kehon hätähuudot ja kuittaamme ne särkylääkkeillä, antibiooteilla, hörpimme väsymykseen kahvia tai energiajuomia ja ajatelemme oireiden kuuluvan ikään tai elämään yleensä. Omaan oloon tottuu, ja tyydymme siihen mitä on.

CellRESET on ohjelma, joka kääntää negatiivisen kehityksen suunnan. CellRESET ei ole vain  dieetti dieettien joukossa - 28 päivän aikana tapahtuu positiivisia asioita, mitä et osaisi ehkä ajatellakaan. CellRESET muuttaa elämäsi suunnan! 

Ravinnon voima on valtaisa - Syöty ruoka joko ruokkii huonoa oloa, tulehduksia, heikentää immunipuolustusta, rapauttaa ja vanhentaa kehoa ennen aikaisesti, jopa sairastuttaa. Tai se korjaa, rakentaa ja parantaa kehoasi. Sinä päätät! 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste