Varaa aika!

BodyMind Energy Balancing Method

Energeettinen jäsenkorjaus/ Energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito auttaa kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, kroonisessa stressitilassa, uupumuksessa ja uniongelmissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä.  

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on rentouttava ja rauhoittava lempeä koko kehon hoitomuoto, joka auttaa puhdistamaan kehon tukoksia ja edesauttaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäten voimavaroja arkeen.

Hoito on erittäin tehokas kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Asentovirheitä korjaamme Energeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla kehon eri pisteitä (lantio, kallonpohja, lapaluut, jalkojen pituuserot jne) , ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy.

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai kroonisten stressireaktioiden hoitoon. Menetelmä sisältää tehokkaat tekniikat näihin ongelmiin.

Tunnepuolen ongelmiin käytämme erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. Olemme saaneet loistavia hoitotuloksia muun muassa masennukseen, pelkotiloihin ja ahdistukseen.

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai tunnepuolen hoitoon. Menetelmä sisältää tehokkaat tekniikat kaikentyyppisiin ongelmiin.

 

Varaa aika!

 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy