Varaa aika!

Ravintoainemittaus

Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu?

Jaksatko arjessa? Saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi? Onko kehossasi vajetta ravintoaineista?  Mitä voisit tehdä terveytesi tueksi?

Kroonisten oireiden ilmetessä on mikroravinteiden, kuten vitamiinien, hivenaineiden ja aminohappojen mittaaminen erityisen tärkeää, jotta oikea hoito saadaan käyntiin nopeasti. Hivenainetutkimus antaa tarkan kuvan kehosi ravitsemustilasta ja auttaa mahdollisimman tehokkaan, kokonaisvaltaiden hoitomuodon löytämisessä.

Vaikka voisit vielä hyvin, kannattaa ravintoainemittauksessa silti käydä säännöllisesti. Hivenainetutkimus osoittaa, jos jostain ravintoaineista on puutosta, ja näin ollen pystyt tehokkaasti tukemaan kehosi optimaalista hyvinvointia.

Ravintoainemittauksessa saat paljon tietoa kehosi tilasta ja ravintoaineiden tarpeista. Quantum Resonance Magnetic Analyzer -ravintoainemittaus laitteella on mahdollista mitata jopa 39 hyvinvointisi osa-aluetta kehosta.

Esim.: Kilpirauhanen, Lisämunuaiset, Vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, Ruoansulatus, Maksa, Sappi, Haima, Munuaiset, 
Happo-emästasapaino, Ihon hyvinvointi, Sydän ja verisuonet, Aivot ja keskushermosto, Raskasmetallit,  Immuunijärjestelmä

 

Quantum Resonance Magnetic Analyzer(QRMA)-mittaus on luotettava ja konkreettisesti kehon tilaa ja ravintoainetarpeita havainnoillistava mittaustyökalu. Mittaus on nopea ja kivuton - kämmen asetetaan sensorille, joka kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. 

QRMA -mittauksen suorittaa Funktionaalinen ravintoterapeutti. Ravintoainemittaus sisältää analyysin, keskustelun sekä ohjeet ja suositukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta hyvinvoinnin parantamiseksi. 

Mittauslaitetta ei käytetä sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline. Analyysin avulla päästään helposti jäljille, mikäli kehossa on hoitoa vaativia ongelmia.

Ravitsemushoito on oireiden syyhyn kohdistuvaa hoitoa. Mittaamalla kehon ravintoainepuutokset ja epätasapainotilat, on mahdollista päästä kiinni syihin oireiden taustalla. 
 

Analyysin toimintaperiaate

Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uudistuvat ja pysyvät toimintakykyisinä.  Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhtia. Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä.

Ihmiskehossa jatkuvasti syntyvä sähkömagneettinen säteily kuvastaa elimistön toimintaa, ja siksi sen perusteella voidaan arvioida kehon tilaa. Mittalaite vahvistaa ja analysoi ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.
 

Hyvinvointikartoitus

Täytä ennen mittausta hyvinvoinnin kartoituslomake MSQ kaavake

Varaa aika!

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy