Ravintoainemittaus

Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu?

Jaksatko arjessa? Saatko riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi? Mitä voisit tehdä terveytesi tueksi?

Quantum Resonance Magnetic Analyzer(QRMA)-mittaus on luotettava ja konkreettisesti kehon tilaa ja ravintoainetarpeita havainnoillistava mittaustyökalu. Mittauksessa kämmen asetetaan sensorille, joka kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. Mittaus on nopea ja kivuton. Tulos on suuntaa antava tarkkuuden ollessa noin 90%:n luokkaa.

QRMA -laitteella saat paljon tietoa kehosi tilasta ja ravintoaineiden tarpeista. Ravintoainemittauslaitteella on mahdollista mitata jopa 39 hyvinvointisi osa-aluetta kehosta. Esim.:

 • Vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet
 • Kilpirauhanen ja lisämunuaiset
 • Ruoansulatuselimistö (mahalaukku, ohutsuoli, paksusuoli)
 • Maksa, munuaiset, haima ja sappi
 • Sydän ja verisuonet
 • Happo-emästasapaino
 • Luusto ja nivelet
 • Ihon hyvinvointi
 • Aivot ja keskushermosto
 • Raskasmetallit ja haitta-aineet sekä allergeenit
 • Immuunijärjestelmä

Ravintoainemittaus & ravintoneuvonta 85 €

Huom! Mittausta ei voida tehdä jos mitattavalla on sydämentahdistin.

QRMA -mittauksen suorittaa Funktionaalinen ravintoterapeutti. Ravintoainemittaus sisältää analyysin, keskustelun sekä ohjeet ja suositukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta hyvinvoinnin parantamiseksi. 

Mittauslaitetta ei käytetä sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa antava, täydentävä mittausväline. Analyysin avulla päästään helposti jäljille, mikäli kehossa on hoitoa vaativia ongelmia.

Mitä on magneettiresonanssi mittaus?

Magneettiresonanssianalyysi on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Magneettiresonanssianalyysi tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehon aineiden tutkimiseen. Se mittaa tutkittavan aineen reaktiovoimakkuuden ja -tavan ja määrittää niiden poikkeavuuden normaalista vertaamalla reaktiota muihin aineisiin. Magneettiresonanssi on Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikka.

Analyysin toimintaperiaate

Ihmiskeho on järjestelmä, joka koostuu valtavasta määrästä soluja, jotka kasvavat, kehittyvät, jakautuvat, vahvistuvat ja kuolevat. Näin kudokset uudistuvat ja pysyvät toimintakykyisinä.  Aikuisen ihmisen elimistössä jakautuu joka sekunti noin 25 miljoonaa solua. Verisolut uusiutuvat noin sadan miljoonan solun minuuttivauhtia. Keskeinen tekijä solujen jakautumis- ja uusiutumisprosessissa on solun ionien aikaansaama sähköinen varaus. Sähkövaraus tuottaa sähkömagneettisia aaltoja eli säteilyä.

Ihmiskehossa jatkuvasti syntyvä sähkömagneettinen säteily kuvastaa elimistön toimintaa, ja siksi sen perusteella voidaan arvioida kehon tilaa. Mittalaite vahvistaa ja analysoi ihmiskehon heikon matalataajuuksisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.

Fysikaalinen mittausmenetelmä perustuu niin sanottuihin Fourierin muunnoksiin. Muunnosta  käytetään signaalinkäsittelyssä erilaisiin taajuusanalyysiä vaativiin sovelluksiin. Fourierin muunnoksen avulla kehon signaalit jaetaan taajuuskomponentteihin, jotta signaalit eri kehon osista voidaan erottaa toisistaan.
 

Hyvinvointikartoitus

Täytä ennen mittausta hyvinvoinnin kartoituslomake MSQ kaavake

Varaa aika!

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy