Bemer verisuoniterapia

BEMER-terapia on tehokas hoitoa tukeva vaihtoehto moniin sairauksiin ja vaivoihin. Sen avulla voidaan edistää pienten verisuonten heikentynyttä verenkiertoa ja tukea siten elimistön omaa uusiutumis- ja parantumisprosessia.

BEMER-magneettimaton avulla asiakkaat ovat saaneet apua mm. keuhkopulmiin, elinten ja kudosten ravinteiden saannin parantumiseen, edistämään kuona-aineiden eritystä elimistöstä, tukemaan haavojen ja urheiluvammojen parantumista, immuunijärjestelmää vahvistamaan, vähentämään tulehdusalttiutta ja stressin seurauksia, parantamaan suorituskykyä ja nostamaan kestävyyttä, lyhentämään palautumisaikaa urheilusuorituksesta sekä tehostamaan harjoittelua ja vähentämään urheiluvammojen riskiä.

Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia tukee kehoa taistelussa monia sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan, auttaa kivun helpottamisessa ja tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia tukee immuunijärjestelmän luonnollista reagointikykyä ja aktivoi kehon omia parantavia voimia vahvistamalla sen säätelymekanismeja. Tämä mahdollistaa terapian käytön laajasti tukihoitomuotona tuomaan hoitovastetta moniin kehon tiloihin. Esimerkiksi kasvava joukko lääketieteen sekä eri terapioiden harjoittajia käyttää menestyksekkäästi BEMER-verisuoniterapiaa mm. seuraaviin ongelmiin:

  • selkäkivut
  • unihäiriöt
  • verenkiertohäiriöt valtimoissa ja laskimoissa
  • niveltulehdus, diabetes
  • tulehdusalttiuden vähentäminen
  • immuunijärjestelmän vahvistaminen
  • kehon itseparannusjärjestelmien aktivoiminen.

Monissa tapauksissa väsymysoireyhtymän potilaille fysikaalinen BEMER-verisuoniterapia näyttäisi helpottavan nukahtamista ja unessa pysymistä sekä tukevan kehon omia uudistumisprosesseja lepovaiheen aikana.

Varaa aika!

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy