Varaa aika!

Funktionaaliset laboratoriotestit

Funktionaalista lääketiedettä harjoittavien lääkäreiden vastaanotolle on yleensä pitkät jonot. Teettämällä testit ravintoterapeutin kautta voit jouduttaa hoitoprosessin alkua. Tarkoituksena on edistää ennaltaehkäisevää ja luonnonmukaiseen ravitsemukseen perustuvaa terveydenhuoltoa sekä tuoda funktionaalisen lääketieteen testit helposti jokaisen saataville. 

Toimin yhteistyössä Nordic Laboratorion sekä Puhti terveyspalveluiden kanssa, joilla molemmilla on kattava valikoima funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä. 

Osana ravintoterapiakonsultaatiota on saatavilla lukuisia erilaisia laboratoriotestejä. Testiin lähettäminen perustuu aina ravintoterapeutin arvioon testin tarpeellisuudesta. Käytössä on lukuisia testejä ja niitä sovelletaan yksilöllisesti.

Onko sinulla jatkuvia terveysongelmia?
- Selvitä syyt oireidesi taustalla.

Muutamia esimerkki yleisistä laboratoriotesteistä:

  • suoliston analyysit (bakteerikanta, hiivat, loiset, SIBO, imeytyminen)
  • lisämunuaisen stressitestit (kortisoli/stressitasot)
  • kilpirauhasen T3 sekä T4/T3 konversio, sekä TPO
  • ruoka-aineyliherkkyydet 96 tai 184 ruoka-ainetta
  • hormonipanelit (nais-ja mieshormonien tasapaino)
  • orgaanistenhappojen testi (autismin kirjo)
  • hius-hivenaineanalyysi

Ravintoterapeuttina en diagnosoi, vaan kerron testitulokset ja annan ravitsemussuosituksia ja elämäntapaohjeita. Teen yhteistyötä funktionaalista lääketiedettä harjoittavien lääkäreiden kanssa ja ohjaan tarvittaessa heidän vastaanotolle.

Ravitsemushoidot eivät koskaan korvaa lääketieteellisiä hoitoja, mutta ovat mitä parhain tuki lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Lääketiede antaa täsmälääkkeen kulloiseenkin oireeseen, mutta ravitsemushoidot puuttuvat syyhyn oireen taustalla. 

PUHTI laboratoriotestejä voi tilata ilman lääkärin lähetettä. Puhti-testit otetaan Mehiläisen laboratorioissa ympäri Suomea. Tuloksia pääset katsomaan omalta Puhti-sivultasi selkeästi ja havainnollisesti. Yli 40€ tilaukset ilman näytteenottomaksua (10€). Yksittäisistä testeistä saa kauttani -10% alennusta koodilla: ravinnonvoima10. 

Valitse haluamasi testi sivustolta https://www.puhti.fi  Koodi lisätään ostoskorissa.

Varaa aika!

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy