Varaa aika!

Miksi CellRESET?

  • CellRESET tasapainottaa verensokereita
  • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
  • CellRESET avulla pudotat painoasi tehokkaasti
  • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
  • CellRESET rauhoittaa suolistoa
  • CellRESET puhdistaa kehoa
  • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli - ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut - paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt voivat johtaa kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

Tavallisin syy CellRESET-ohjelman tekemiseen on ylipaino ja diabetes

Perinteisessä dieetissä kaloreiden vähenemisen myötä myös välttämättömien ravintoaineiden saanti vähenee, mikä hidastuttaa ja häiritsee monia kehon toimintoja. Keho menee helposti ”säästöliekille”, laihdutus syö lihakset sen sijaan että rasva vähenee kehosta. Olo on kiukkuinen, nälkäinen ja ahdistunut, makeanhimot jylläävät. Koska ravintoaineiden saannista ei huolehdita myös kuona-aineiden eritys hidastuu. Kun dieettivaihe loppuu pomppaa paino samoihin lähtölukemiin. 

CellRESET ohjelmassa hiilihydraattien vähentäminen sekä riittävä proteiinin ja rasvojen saanti käynnistävät aineenvaihdunnan, jolloin keho alkaa automaattisesti käyttää rasvavarastojaan. Energisyys lisääntyy, paino tippuu rasvoja polttamalla eikä lihaksia syömällä. Kuona-aineet päätyvät WC-pönttöön.
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy