Miksi CellRESET?

Insuliiniresistenssi on elintapasairauksien äiti!

  • CellRESET purkaa tehokkaasti insuliiniresistenssiä
  • CellRESET aktivoi hidastunutta aineenvaihduntaa
  • CellRESET pudottaa painoasi 3-10 kg jo ensimmäisen kuukauden aikana
  • CellRESET sammuttaa kehon hiljaista tulehdusta
  • CellRESET tasapainottaa hormonitoimintaa
  • CellRESET rauhoittaa suolistoa
  • CellRESET puhdistaa kehoa
  • CellRESET pureutuu terveysongelman taustalla oleviin syihin

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että nykyihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Pikaruoka, puolivalmisteet, teollisesti prosessoitu ja lisäaineilla höystettyä ruoka ja valtava määrä piilosokeria ovat johtaneet valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa.

Metabolinen oireyhtymä, kohonneet verensokeriarvot, kolesteroli - ja triglyseridiarvot, korkea verenpaine, ylipaino, tyypin 2 diabetes sekä kehon tulehdustilat ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut - paitsi ihmiskeho! Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt johtavat kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

 

Kaikki aineenvaihdunnan prosessit kehossa liittyvät toinen toisiinsa tai ovat riippuvaisia toisistaan. Yksittäiset häiriöt aineenvaihdunnassa voivat vaikuttaa koko kehon toimintaan. Tästä esimerkkinä insuliinin ja hormonitoiminnan yhteys. Liiallinen hiilihydraattikuorma johtaa liialliseen insuliinihormonin tuotantoon, mikä puolestaan voi johtaa muihin hormonaalisiin epätasapainotiloihin. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten monimutkaiset kehon biokemialliset prosessit voivat johtua ruokavaliostamme.

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste