Varaa aika!

Kotitestit

Sivustolla olevat terveystestit ovat helppoja kotitestejä jokaisen käyttöön. Voit tehdä testejä oman mielenkiintosi vuoksi tai mikäli sinulla on oireita, voivat nämä testit antaa viitettä kehosi tilasta.

Voit tehdä testejä jo ennen yhteydenottoasi meihin, jolloin saamme viitteitä kehosi toiminnoista. Täytä myös MSQ - aineenvaihdunnan kartoitus tästä linkistä.

Ole yhteydessä, me autamme sinua tukemaan terveyttäsi.

Kotona tehdyt testit eivät korvaa lääkärin tai Nordic Laboratoris'n funktionaalisen lääketieteen testejä, mutta antavat viitteellistä tietoa kehon tilasta ja toiminnasta.

 • Joditesti

  Jodin puutos on hyvin yleinen. Epäillään, että jopa 95 % suomalaisista kärsii jodinpuutoksesta. Jodi on ehdottoman tärkeä kaikille kehon rauhasille mm. rinnoille ja kilpirauhasen normaalille toiminnalle. Kilpirauhasen piilevä vajaatoiminta onkin tänä päivänä hyvin yleistä.

  Nämä ovat usein merkkejä jodinpuutoksesta:

  • Matala ruumiinlämpö alle 36.4C
  • Kroonisesti väsynyt, uupunut
  • Rinnat arat kosketukselle

  Levitä jodia tai jodivalmistetta (esim. nestemäinen Betadine)  kyynärtaipeeseen, ranteen sisäpuolelle tai sisäreiteen. Mikäli maalattu alua häviää alle 24 tunnissa, on jodinpuute todennäköinen. Mitä nopeammin väri haalistuu iholta, sitä suuremmasta puutoksesta on todennäköisesti kyse.

  Myös ihon kautta imeytyy jodia elimistöön, iho on ihmisen suurin elin.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy