Ravintoterapeutti

Miia Inkeroinen: Olen vuonna 2011 valmistunut funktionaalisen lääketieteen ravintoterapeuttiCellRESET on ollut minulle valtavan suuri kokemus henkilökohtaisesti oman terveyteni kannalta. Mutta se on myös upea työkalu, jolla olen voinut auttaa jo tuhansia ihmisiä kohti elinvoimaista ja terveempää elämää.

On aina yhtä palkitsevaa nähdä ja seurata vierestä, kun muutos ihmisessä lähtee käyntiin ja keho alkaa voida päivä päivältä paremmin. Tai kun ihmisessä itsessä syntyy ymmärrys RAVINNON VOIMASTA, joka kertoo havahtumisesta siihen, miten paljon omilla valinnoilla voi vaikuttaa terveyteen ja elämänlaatuun.

Kun koin itse muutoksen omassa voinnissani, minut valtasi ensi hämmennyksen ja ilon jälkeen kiukku. Kiukku siitä, että olin ollut 30 vuotta tietämätön, että teinivuosista alkanut paha unettomuus, valtava väsymys, jatkuva palelu, tulehduskierteet ja tulehduksiin syödyt lukuisat antibioottikuurit oltaisiin voitu ehkä välttää. Erityisen suurta kiukku oli kun ymmärsin, että myös toinen lapseni olisi voinut välttää vauvavuotensa jatkuvat oksentelut ja kasvun viivästymät, mikäli olisin tiennyt kuinka suuri vaikutus ja merkitys äidin (minun) suoliston bakteerikannalla on synnytyksen yhteydessä syntyvään lapseen. 

Ymmärrän oikein hyvin ihmisiä, jotka ovat skeptisiä ravitsemusta ja sen vaikutuksia kohtaan - niin olin minäkin. En todellakaan ”niellyt” helposti ravintolisien tarvetta lapselle, koska lääkäritkään eivät niistä olleet meille mitään puhuneet.

Kun lopulta otin ravintolisät lapselle käyttöön, tuli selvä muutos parissa päivässä - oksentelut jäi, ruoka pysyi sisällä ja syöntimäärät alkoivat kasvaa. Olin edelleen skeptinen, ja jätin ravintolisät vauvalta pois ja - yllätys, yllätys oksentelut alkoivat taas. Kun tätä kierrosta oli muutaman kerran kokeiltu, en lopulta voinut kuin myöntää olleeni väärässä ja liian kriittinen. Tämä oli minulle se hetki, kun ymmärsin, että on olemassa muutakin kuin yksi ja ainoa virallinen totuus.

Minulle on sydämen asia kertoa Sinulle, miten suuri Ravinnon voima on!

Yhteystiedot

 040 555 1515
 miia.inkeroinen@ravinnonvoima.fi

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste