Hyvinvointi ammattina tai sivutulona? 

Kiinnostaako Sinua ammattina tai sivutulona terveys ja hyvinvointi, ihmisten auttaminen ravinnon voimalla? Olet kenties jo yrittäjä ja tai alasta kiinnostunut ja haluaisit saada tehokkaan valmennusohjelman ja valmiin konseptin asiakkaillesi? Olethan energinen, iloinen, positiivinen, avoin ja valmis oppimaan uutta!

Jos vastasit KYLLÄ olet oikeassa paikassa!

Meillä on vuosien kokemus ravinnon ja ravintolisien voimasta hyvinvoinnin edistämisessä ja haluamme tarjota Sinulle saman mahdollisuuden ottaa tämä erinomainen konsepti osaksi liiketoimintaasi! 

Olemme vuosien varrella auttaneet jo tuhansia asiakaita pudottamaan painoa, saamaan elinvoimaa ja energiaa elämään, korjaamaan aineenvaihduntaa – yksinkertaisesti lisäämään elämänlaatua! Samalla olemme auttaneet jo noin 200 hyvinvoinnista kiinnostunutta henkilöä aloittamaan oman liiketoimintansa ja saamaan lisätuloja itselle tai kokonaan uuden ammatin!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, riittää, että olet ennakkoluuloton, positiivinen, rohkea ja uskallat haastaa itsesi oppimaan uutta! Me autamme Sinut alkuun, pääset mukaan isoon tiimiin, jossa autetaan sekä kannustetaan toinen toistamme! Saat käyttöösi paljon koulutusmateriaalia, säännöllisesti koulutuksia livenä ja verkossa, tiimin tuen ja paljon kannustavia ihmisiä ympärillesi!

 
 
 

 KIINNOSTUITKO?

Laita meille viestiä tai lähesty sähköpostilla info@ravinnonvoima.fi . Haastattelemme kaikki hakijat henkilökohtaisesti puhelimitse tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten. Vastaamme toki kysymyksiin myös viestillä, mutta arvostamme sinussa hakijana sitä, että olet valmis keskustelemaan kysymyksistäsi puhelimitse.

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste