CellRESET

Kenelle?

 • Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan.
 • Sinulle, joka haluat päästä irti makeanhimosta tai ruokariippuvuuksista.
 • Sinulle, jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia.
 • Sinulle, jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä ja iho-oireilla
 • Sinulle, joka haluat käynnistää aineenvaihduntasi uudelleen
 • Sinulle, joka haluat todellisen sisäisen puhdistuksen ja tunnet tarvitsevasi sitä.
 • Sinulle, jolla on alipainoa, koska kehosi ei hyödynnä syömääsi ruokaa.

Kehokuuri on ensisijaisesti puhdistus- ja terveyskuuri, mutta sivutuotteena paino tippuu ja rasvaprosentti pienenee. Tämän kuurin jälkeen elimistösi on puhdas, olosi on kevyempi, joka näkyy ja tuntuu - yksinkertaisesti voit paremmin! Tällä kuurilla sinun ei todellakaan tarvitse nähdä nälkää!

 • 28 päivää kestävä helppo ja yksinkertainen ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (CellRESET).
 • Ulkoisen muutoksen näet kuvista - sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi!
 • Tämä on dieetti, jolla saat pysyvät tulokset ja opit puhtaan ruuan merkityksen terveydellesi!
 • Tiivis valmennusryhmä Facebookissa.

Et ole paikkakuntaan sidottu, valmennukseen voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa! Aloittaa voit milloin vain, oman aikataulusi mukaisesti!

 

Kiinnostuitko?

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!
CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

Yli 70 prosenttia kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua alentavista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Oletko motivoitunut muutokseen? Oletko valmis panostamaan 28 päivän ajan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima, ja saat sen meiltä. 28 päivän ajan pysyt poissa sokereista, suolasta, lisäaineista ja alkoholista. Juuri tämä tekee soluistasi entistä paremmat ja terveemmät. Puhdistusprosessi alkaa muutamassa päivässä ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle.

Ja lisäbonuksena – kehon energiankulutus kasvaa, ja laihdut 3-12 kiloa 28 päivässä! Vaarallinen vatsan sisäelimissä oleva rasva katoaa ensin! Tämä 28 päivää käsittävä ohjelma on käänteentekevä koko loppuelämäksesi.

Oletko valmis uuteen terveempään elämään?


ME OLEMME TUKEMASSA SINUA MUUTOKSESSASI!

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy