Mitä KetoFIT -valmennus maksaa?

KetoFIT -ohjelmassa maksat käytettävistä ravintolisistä.  Ohjeet, henkilökohtainen valmennus, videotallenteet, reseptit sekä vertaistuki suljetussa Facebook-ryhmässä sisältyvät hintaan.

Ravintolisät alkaen 88,20 €/kk,  minimi 3 kk + rekisteröintimaksu 22 €

Ravintolisät sisältävät: 

  • Suolistojuoman, joka sisältää ruuansulatusentsyymit, kuidut, maitohappobakteerit sekä A-, C- ja E -vitamiinit, antioksidantit ja polyfenolit sekä kurkumiinin
  • energisoivan B-vitamiinijuoman
  • happo-emästasapainoa tasapainottavan 9 mineraalia sisältävän juoman

Päivähinta ohjelmalle on VAIN 2,94 €!

Kun sinulta jää karkkipussit, pullat, sipsit, limut ja energiajuomat tai alkoholit kauppaan – on ohjelmaan käytetty raha kuitattu nopeasti!

KetoFIT on sijoitus itseesi!

 

KetoFIT -ohjelmassa maksat vain ravintolisistä:

Ketogeenisen ruokavalion lisänä suosittelemme aina käyttämään ravintolisiä, sillä painonpudotus tapahtuu aina energiansaantia vähentämällä, joka tarkoittaa aina myös pienempää ravinteiden saantia. Hyvin usein painonpudotusta edeltänyt ruokavalio on ollut ravintoköyhää ja aiheuttanut monia ravintoainepuutoksia.

Tutkimusten mukaan monella ylipainoisella henkilöllä suoliston bakteerikanta on köyhtynyt ja epätasapainossa. Usein myös ruuansulatus on häiriintynyt.

Näistä syistä johtuen ketoFIT –ohjelmassa käytetään laadukkaita ja juotavia ravintolisiä painonpudotuksen ja hyvinvoinnin tukena.

Ravintolisät ovat hyvänmakuisia juomia ja ne sisältävät ruuansulatusentsyymejä, probiootteja, kuituja sekä kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit sekä mineraalit ja antioksidantit. Ravintolisät on valittu ketoFIT –ohjelmaan niiden luonnollisuuden, hyvän imeytyvyyden ja erinomaisen laadun ansiosta. 

Ravintolisillä on 30 päivän 100% - rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Näin voit toimia täysin turvallisesti ja riskittömästi. Et voi menettää mitään, voit vain voittaa!

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste