Funktionaalinen lääketiede

Funktionaalinen lääketiede

Ravinnon voiman valmennus pohjautuu Funktionaalisen lääketieteen oppeihin, jonka periaatteena on huomioida ihminen kokonaisvaltaisesti ja luontaisesti. Ravitsemus on keskeinen osa-alue kehon normaalin toiminnan ylläpidossa ja terveyden palauttamisessa. Ravitsemushoidossa tuetaan heikosti toimivia soluja ja sitä kautta koko elimistöä mm. oikealla ja keholle sopivalla ravinnolla, lisäravinteilla, vitamiineilla, kivennäis- ja hivenaineilla, antioksidanteilla, probiooteilla ja prebiooteilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla - korostaen kaikessa puhtautta ja luonnonmukaisuutta.

Funktionaalinen lääketiede pohjautuu periaatteeseen, jonka mukaan elimistö hakeutuu kohti sisäistä tasapainoa. Yleisesti ajatellaan ihmisen olevan terve, jos häneltä ei löydy mitään diagnosoitavaa sairautta, mutta silti hän voi joutua ponnistelemaan voimavarojensa äärirajoilla ja tuntea itsensä väsyneeksi ja voimattomaksi, olematta silti sairas lääketieteellisillä mittareilla mitattuna.

Pienikin epätasapaino kehossa saattaa ajan mittaan johtaa vakavaan sairauteen. Ravitsemuksen puutostilat ja kehon epätasapainotilat eivät parane itsestään vaan lumipalloefektin tapaan laittavat liikkeelle biokemiallisia prosesseja jotka lopulta johtavat terveyden heikkenemiseen ja pahimmillaan kroonisiin sairauksiin. Tämän vuoksi tartumme myös pieniin oireisiin, jotta isommat ongelmat tulevaisuudessa olisi vältettävissä.

Muutokset elämäntavoissa ja ravitsemuksessa ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan funktionaalisen lääketieteen lähestymistavasta ihmisen terveyteen. Ravitsemushoidot tulevat yhteiskunnalle ja myös ihmiselle itselle paljon halvemmaksi ja takaavat terveydenhoidon ilman negatiivisia sivuvaikutuksia.

Ota yhteyttä

Millaisia terveydellisiä tarpeita sinulla on ja millaisia muutoksia itsellesi tavoittelet?
Ota yhteyttä CellRESET- kehokuurista ja me autamme sinua löytämään ratkaisut.

Ota vastuu terveydestäsi!

"Jos sinulla ei ole varaa hoitaa terveyttäsi nyt
- täytyy sinulla olla paljon rahaa tulevaisuudessa hoitaessasi sairauksiasi!"

 

Tie terveyteen alkaa ravitsemushoitojen kautta

Ravitsemushoidot eivät ole uskomushoitoja tai huuhaa tiedettä. Ravitsemushoidot takaavat keholle sen, mitä se oikeasti tarvitsee - välttämättömät ravintoaineet, joita ilman keho oireilee ja voi huonosti.

Jos sinulla on oireita, kysy itseltäsi MIKSI? Miksi minua särkee päätä? Miksi suolistoni on ärtynyt? Miksi minulla on kohonneet verensokerit? Miksi minulla on kipuja? Miksi minulla on yliherkkyyksiä? Miksi olen jatkuvasti väsynyt? Miksi en nuku öisin? Miksi olen jatkuvasti kipeänä? Jne.

Ravitsemushoidot eivät koskaan korvaa lääketieteellisiä hoitoja, mutta ovat mitä parhain tuki rinnalla. Lääketiede antaa täsmälääkkeen kulloiseenkin oireeseen, mutta ravitsemushoidot puuttuvat syyhyn oireen taustalla - miksi sinulla on kyseinen oire?
Siinä on iso ero!

Kun haluat pysyviä muutoksia terveyteesi - ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi!