Varaa aika!

Nopeat tulokset – koe Ravinnon voima!

VALKOISET PÄIVÄT

Ohjelman ensimmäinen viikko koostuu VALKOISISTA PÄIVISTÄ, jolloin syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia.

Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

VIHREÄT PÄIVÄT

Viikot 2-4 koostuvat VIHREISTÄ PÄIVISTÄ, jolloin edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukana ovat vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät.

Ohjelma on tehty sinulle helpoksi ja takuulla toimivaksi. Tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjeita!

Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Toki uusien tapojen ja rutiinien opettelu vaatii itsekuria ja vaivaakin, mutta se kannattaa! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä ovat esimerkkinä yli 10 000 suomalaista, jotka ovat ottaneet CellRESETin omakseen. CellRESET-ohjelmasta tulee monille elämäntapa – tulokset tulevat hämmentämään sinut!

Varaa aika!

 

28 päivän CellRESET-ohjelma muuttaa vanhoja ehkä piintyneitäkin tapojasi kuin huomaamatta - paljon parempaan ja terveellisempään suuntaan. Pienillä muutoksilla on iso merkitys loppuelämän elämänlaatuusi!

Ennen solujen puhdistusta myrkyt, kemikaalit, liiallinen verensokeri ja ylipaino johtavat väsymykseen.

28 päivän aikana tapahtuu  aineenvaihdunnan aktivoituminen, painon pudotus ja energisyyden lisääntyminen.

2-3 kuukautta ovat helppoa elimistön vakauttamisvaihetta, jolloin opit, mikä on kehollesi hyväksi ja mikä aiheuttaa ongelmia

 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy