Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Urheiluravitsemus - Mikko 35 v.

  Olen aina harrastanut urheilua. Viimeiset 4 vuotta olen ajanut aktiivisesti enduroa ja myös kilpaillut kansallisella tasolla. Pääsin mukaan SIX DAYS MM-enduron joukkuekilpailuun. Kisaa ajettiin kuutena perättäisenä päivänä ja kisan kesto oli noin 8 tuntia päivässä. Tankkaukset hoidettiin päivän aikana keskimäärin viidellä huoltotauolla. Tankkaus oli hyvin pikaista, koska aikaa siihen jäi vain noin 3-5 minuuttia per huoltotauko. Nesteytys tapahtui lähinnä juomarepusta ajon aikana. 
   
  Aiemmista Päijänteen Ympäriajon kokemuksista tiesin, että 6 päivän kisasta tulisi todella rankka ja yötauon aikana seuraavaan päivään palautumisesta haasteellista. Jo 3 päivän kisassa viimeisenä päivinä on melko puhki, eikä meinaa jaksaa enää pitää omaa suoritustasoa yllä. Ongelmana aiemmin on myös ollut se, että mahani on mennyt sekaisin urheilugeeleistä, joita olen joutunut kisoissa käyttämään. Tämä on osaltaan ollut sotkemassa kisasuoritusta.
   
  Tiesin, että ravinto on ratkaisevassa roolissa kisoissa menestymisen ja jaksamisen suhteen. Mutta tiesin myös, että oma osaamiseni ravitsemuksessa ei ole aivan sillä tasolla, että osaisin tehdä itselleni ohjelman kisoihin. Suolakurkulla ja vichy-vedellä ei näitä kisoja enää läpi viedä… Miialta sain hyvät ja asiantuntevat ohjeet kisoihin valmistautuessani eli siihen miten tankkaus ennen kisoja hoidetaan. Itse kisoihin sain hyviä ja itselleni uusia vinkkejä jaksamiseen ja energian riittävyyteen. Myös palautustankkauksen merkitys ja vinkit siinä olivat minulle uutta tietoa. Seuraavana viitenä päivänä kun piti myös olla iskussa.
   
  Kisat sujuivat osaltani erinomaisen hyvin, jaksaminen ja energian riittävyys olivat aivan toista luokkaa, kuin aiemmissa kisoissa. Myös vatsani pysyi kunnossa läpi kisan. Eli kun ravinto oli kohdillaan, myös vatsan toiminta on normaalia eikä sen vuoksi mene kisa pilalle. Tietenkin kisa oli rankka, mutta totaalista uupumista tai lopahtamista ei tapahtunut, koska tankkaus oli hoidettu ja ajoitettu oikein ja tiesin mitä kannatti ottaa milloinkin. Suosittelen urheilijoille ehdottomasti käyttämään ravitsemuksen ammattilaista apunaan, koska oikealla ravitsemuksella voi todella nostaa suoritustehoja sekä kisoissa että harjoituksissa!

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste