Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Unirytmini oli ollut kateissa jo pitkään - nainen 48v

  Tein ensimmäisen CellRESETin keväällä 2017. Unirytmini oli ollut kateissa jo pitkään sekä muutenkin olo tahmea, välillä myös ketutti ja kovaa.

  Ensimmäinen viikko, se ”valkoinen”, meni pari kolme päivää oikein hyvin, mutta sitten kehopiru nosti sarviaan! Onneksi se oli ohi menevä tunne! 

  Toinen viikko tuntuikin jo juhlalta, eikä nälkää tarvinnut kestää missään vaiheessa!!! Kolmas ja neljäs viikko meni aikas samoilla ajatuksilla.

  Ensimmäinen optimointikuukausi tuntui juhlalta, vaikka mun itsekuri ei antanut myöten suurelliseen herkutteluun punaisilla päivillä. Toinen optimointikuukausi meni siinä sivussa ajattelematta sen enempää.

  Lopputulema CellRESETistä oli 14-16 voipaketillista  rasvaa pois ja senttejä useampia, ja olo energiaa pursuava ja myös unirytmi palautui. Tämä on kyllä mahtava työkalu aina, kun tuntuu, että olo tahmainen ja haluaa kevyemmän, energisemmän fiiliksen!!!

  ANNAN CELLRESETILLE 10+ ja vielä papukaijamerkin

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste