Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
  • Päänsäryt, uupumus ja hiivaongelma - nainen 36 v.

    Olen kahden pienen alle kouluikäisen lapsen äiti ja voin sanoa eläväni elämäni ruuhkavuosia. Työni päällikköasemassa kv-yrityksessä on hyvin stressaavaa ja työpäivät pitkiä. Olin jo pitkään ollut todella uupunut, mutta silti nukahtaminen iltaisin oli aina vaikeaa. Päänsäryt olivat pahoja ja niitä oli usein. Ennen ravintoterapiaan tuloa päätäni särki kuukauden ajan joka päivä. Nivelet erityisesti sormissa olivat kipeät. Hiukseni olivat menneet heikoksi ja päänahkani oli haavaumilla, haavaumat tulehtuivat helposti, mikä teki päänahasta todella kivuliaan. Olen myös kärsinyt vuosia alapään hiivaongelmista, kutina oli jatkuvaa ja haju todella epämiellyttävää. Himo kaikkeen sokeripitoiseen oli valtavaa ja söin ja join karkkeja, leivonnaisia ja limuja päivittäin. Mitään kovin suurta ylipainoa ei kuitenkaan ollut, mutta halusin tiputtaa 5-7 kg, jotta pääsisin raskauksia edeltäviin mittoihini takaisin.

    Jo ensimmäisellä kerralla käydessäni ravintoterapiassa ymmärsin asioiden välisiä yhteyksiä eli miksi minulla on himoja makeaan ja miten se vaikuttaa moniin erilaisiin ongelmiini. Tämä motivoi minut pidättäytymään terapeutin antamissa ohjeissa ja jo todella pian huomasin ensimmäisiä muutoksia – vireystila nousi huimasti, minua ei väsyttänyt enää päivisin! Myös nukahtamisvaikeudet väistyivät eli nyt pystyn nukahtamaan illalla helposti. Kun kuukauden kuluttua tapasimme Miian kanssa toisen kerran, minulla ei ollut ollut koko tänä aikana ensimmäistäkään päänsärkyä. Haavaumat päänahassa olivat alkaneet rupeutua. Alapään hiivaongelmaan olen myös saanut avun, jatkuva kutina ja haju ovat hävinneet. Myös nivelet ovat nyt täysin kivuttomat.

    2½ kuukautta aloittamisen jälkeen em. vaivat ovat edelleen pysyneet poissa ja painoa olen tänä aikana tiputtanut 5 kg, alan siis pian olla tavoitepainossakin. Hämmästyttävä muutos itsessäni on ollut huomata muutos makutottumuksissa. Kun ennen rakastin kaikkea makeaa, maistuu nyt esim. sokeroitu jogurtti suussa pahalle. Voin hyvin katsoa vierestä kun muut syövät leivonnaisia tms. eikä itseni tee mieli niitä yhtään. Himo makeaan on hävinnyt ja tilalle tullut terve suhtautuminen ruokaan. Ihanaa että elämä on taas raiteillaan!  

      Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste