Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Jatkuva stressi purkautui kehon romahdukseen - mies 47 v

  Olen 47-vuotias insinööri. Olen hankkinut kaikki koulutukseni työn ja harrastusten ohella viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Aloitin aikuislukion 30-vuotiaana ja kahdeksan vuoden päästä olin lukenut itseni ylioppilaaksi, prepannut vuoden matematiikkaa ja fysiikkaa. Suoritin myös työhön liittyvän vaativan sertifikaatin preppausvuoden aikana, ja kaiken päälle suoritin vielä aikuispuolella insinöörikoulutuksen kolmessa vuodessa.

  Koko tämän ajan olin myös käynyt kuntosalilla tavoitteellisesti sekä elänyt vaativassa parisuhteessa. Vain vuosi opiskeluputken jälkeen tuli ero entisestä pitkästä parisuhteesta, ja alkoi uusi elämä uudessa parisuhteessa.

  Tässä vaiheessa, kun elämä olikin yhtäkkiä vapaata opiskelu- ja vaativan parisuhteen aiheuttamasta stressistä, elimistö sanoi sopimuksen irti. Vuosia jatkunut järjetön stressitilanne purkautui totaaliseen romahdukseen. Lisämunuainen uupui, kilpirauhanen toimi vajaalla.

  Olin siinä kunnossa, etten enää pystynyt koko päivää istumaan kunnolla työpisteessäni jatkuvan pahoinvoinnin, vakavien rytmihäiriöiden ja kroonisen väsymyksen takia. Sain työnantajaltani luvan pitää vuoden vuorotteluvapaana. Heti alussa sairastuin pahaan keuhkoputkentulehdukseen, joka kesti kuusi viikkoa. Lähes koko tuon ajan makasin yhdellä kyljelläni sängyssä. Kylkeä käänsin harvoin, koska pienikin liike sai aikaan rajut rytmihäiriöt. Sydän suti tyhjää niin, etten enää pystynyt harrastamaan mitään liikuntaa, koska happea ei tullut riittävästi aivoihin.

  Tämän kokemuksen jälkeen elämässäni ykkösprioriteettina oli terveys. Tajusin, että huolimatta kaikesta mahdollisista pyrkimyksistäni saada terveyteni takaisin edes säälliseksi, oli jo otettava huomioon kaikkein pahin mahdollinen lopputulema. Jouduin siis henkisesti valmistautumaan suoraan sanoen kuolemaani.

  Kuitenkin hivuttamalla ja kitkuttamalla elimistön saatiin siihen kuntoon, että päivittäin normielämä oli mahdollista, muttei mitenkään nautinnollista. Ripuloin pahimmillaan 10 kertaa päivässä. Joka aamu heräsin krapulamaiseen pahoinvointiin, vaikka alkoholia en edes pystynyt juomaan yhtään, koska jo pienestä määrästä tuli valtavan huono olo.

  Olin aamulla aivan poikkiväsynyt; joskus ajaessani töihin piti pysähtyä nukkumaan 10 kilometrin työmatkalla. Ajoin ruokatunnilla nukkumaan johonkin tunnin autossa. Töiden jälkeen nukuin tunnin, kaksi. Yöunet olivat raskaat eivätkä palauttaneet yhtään. Liikuntaa oli mahdoton harrastaa. Puolen tunnin hitaasta kävelylenkistä kesti palautua viikon. Lisäksi oli liuta muita pahoja oireita, kuten esimerkiksi ylipaino, josta ei päässyt eroon millään dieetillä.

  Sairastelin jatkuvasti keuhkoputkentulehduksia, ja vuodessa söin pari antibioottikuuria. Koko ajan oli lähes jatkuva, erittäin huono olo, kuvotus, päivittäinen ripulointi, mielialaheittelyt, masennus ja liikahikoilu. Jatkuva väsymys muistutti jo narkolepsiaa ja pahat rytmihäiriöt lopettivat ennen aktiivisen liikunnallisen elämätavan kokonaan.

  Vaimo suositteli minut kokeilemaan CellRESET-ohjelmaa. Kauhistelin hintaa, koska kaapissa oli jo valtava arsenaali erilaisia kalliita ravintolisiä, joilla pahimmat ongelmat pysyivät kurissa edes jotenkin.

  Suolisto alkoi rauhoittua muutama viikko aloituksesta. Se oli normaali ensimmäistä kertaa vuosiin! CellRESETin aikana paino tippui 34 voipaketin verran. Painonpudotus oli kuitenkin vain tervetullut sivuvaikutus. Olennaista oli se, että hymyilin jälleen. Nousin sängystä innostuneena. Odotin taas vuosien jälkeen innolla uutta päivää.

  Vuosia jatkunut totaalinen väsymys kaikkosi pikkuhiljaa. Tajusin 28 päivän jälkeen, että oli jo enemmän päiviä, jolloin en ottanut päiväunia kuin päiviä, jolloin otin. Eräänä päivänä tajusin, että en voinut enää pahoin kuin hyvin harvoin. Sanoin melkein joka päivä vaimolleni: Enpä olisi uskonut tätä tapahtuvan.

  Nyt liikun lähes päivittäin ja käymme vaimoni kanssa Lapissa pitkillä vaelluksilla. Lähes kaikki väsymys- ja haluttomuusoireet ovat poissa. Olen yksinkertaisesti uusi mies!

  Olen päättänyt, että järjestän elämäni niin, että raha itsestä huolehtimiseen on löydyttävä aina. Olen sen velkaa itselleni ja varsinkin perheelleni.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste