Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Iho-ongelmat, peukalonivelten kipu ja suolisto-oireet - nainen 64v

  Vertaan kokemuksiani ensimmäisestä CellRESET-ohjelmasta ”Matkaan Tuntemattomaan."

  Tavoitteeni oli seurata ohjelman vaikutusta iho-ongelmiin ja peukaloiden tyvinivelten kipuihin ja erityisesti suoliston toimintaan. En ollut tyytyväinen myöskään peilikuvaani, sillä ylipainoa oli kertynyt. Elopainon pudotusta en laittanut kuitenkaan itselleni tavoitteeksi.

  Yllätys oli, että 28 päivän jälkeen, optimointivaiheen alussa, kaikissa yllä mainituissa asioissa tapahtui myönteisiä muutoksia. Vatsan toiminta normalisoitui. Se oli parempi kuin ennen kuuria. Iho oli heleä.

  Positiivinen sivuvaikutus oli se, että painoa tipahti useita kiloja ja ympärysmitat (rinta, vyötärö ja lantio) pienenivät muutamilla senteillä.

  Ennen CellRESET ohjelmaa pisteytin oman lähtötilanteeni MSQ aineenvaihdunnan kartoituslomakkeella ja se oli 96 pistettä, mikä kertoo siitä, että keho oireili monella tavalla. Ravintolisiä käytin muutamia kuukausia ennen kuin lähdin tekemään CellRESET-ohjelmaa, ja ennen CellRESETin aloitusta pisteet olivat jo tippuneet 40 pisteeseen. 28 päivän jälkeen pisteet tulivat edelleen ropisten alas ollen vain 16 pistettä! Säteilin tyytyväisyyttä, nukuin hyvin ja tykkäsin peilikuvastani.

  Ohjelman toteuttamisessa en ollut yksin vaan sain aina tarvitessani tsemppiä ja tukea valmentajaltani.

  Suosittelen lämpimästi kokeilemaan CellRESET-ohjelmaa.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste