Aineenvaihdunta

Aineenvaihdunta

Ravinnon voiman valmennuksessa käynnistämme hidastuneen aineenvaihdunnan uudelleen.

Käännä terveydentilasi negatiivinen kehitys täysin päinvastaiseen suuntaan! Anna kehollesi oikeat työkalut ja se parantaa itse itsensä!

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on puhdistaa insuliinireseptorit eli solun ”oviaukot”, jonne on vuosien varrella kertynyt suolaa, sokeria, kuona-aineita, kemikaaleja, lisä-, väri- ja säilöntäaineita ja lääkejäämiä. Samalla tavalla, kun siivoat ja puhdistat kotiasi, myös solureseptorit täytyy puhdistaa. Kun reseptorit eli ”solun oviaukot” ovat taas puhtaat ja toimintakykyiset, kulkeutuvat ravintoaineet sisään ja kuona-aineet ulos - tapahtuu aineenvaihdunnan aktivoituminen.

 • Laihdutus on monelle hyvin tuskallista ja tuntuu ettei mitään tapahdu. Kun insuliiniaineenvaihdunta saadaan tasapainoon myös laihtuminen alkaa. Samalla energisyys lisääntyy, immuniteetti paranee ja uni syvenee.
 • Myös kehossa jylläävä hiljainen tulehdus on mahdollista saada hallintaan. Syöty ruoka joko lietsoo tulehduksia tai hillitsee niitä. Ravinnon voiman ohjelmassa käytettävä ruokavalio on antitulehduksellinen ja mm. kipulääkkeiden tarpeen väheneminen kertoo muuttuneesta tilanteesta.
 • Kehossa on monia eri aineenvaihduntaprosesseja kuten energia-aineenvaihdunta, lämpöaineenvaihdunta, rasva- ja sokeriaineenvaihdunta ja hormoniaineenvaihdunta. Eri ihmisillä eri aineenvaihdunnan prosessit aktivoituvat ja tasapainottuvat eri tahtiin, riippuen omasta lähtötilanteesta, mutta muutosprosessit saadaan käyntiin jo ohjelman ensimmäisten viikkojen aikana.
 • Sokeri- ja insuliiniaineenvaihdunnan tasapainottuessa alkavat myös sukupuolihormonit tasapainottua, jolloin erilaisilla hormonaalisilla häiriötiloilla on myös mahdollisuus normalisoitua. Liiallinen insuliinihormoni sotkee myös sukupuolihormonit!
 • Suoliston normaali toiminta on myös keskeinen osa normaalia aineenvaihduntaa. Ohjelmassa suolistolle annetaan mahdollisuus rauhoittua ja limakalvoille mahdollisuus korjautua, koska suolistoa ärsyttävät tekijät poistetaan ruokavaliosta. Ohutsuolen limakalvo pystyy jälleen valikoimaan oikeat ravintoaineet verenkiertoon soluille kuljetettavaksi, ja jätteet kulkeutuvat WC-pyttyyn, mihin ne kuuluvatkin. Tämä on tärkeää ihon kunnon, erilaisten yliherkkyyksien, allergioiden ja immuunitoiminnan korjautumisen kannalta.
 • Ota yhteyttä

  Millaisia terveydellisiä tarpeita sinulla on ja millaisia muutoksia itsellesi tavoittelet?
  Ota yhteyttä CellRESET- kehokuurista ja me autamme sinua löytämään ratkaisut.

  Me kerromme syyt oireittesi taustalta ja annamme ratkaisun avaimet!

  Hidastunut aineenvaihdunta

  Vilkaiset vain jääkaappiin ja vaatteet tuntuvat taas kireämmiltä. Treenaat hullunlailla ja syöt salaattia, mutta vaa’an kieli ei hievahdakaan. Väsyttää ja on haluton olo. Illalla uni ei kuitenkaan tule. Päätä särkee ja vatsa reistailee. Sormet ja nilkat ovat turvoksissa kuin nakit. Energia ei riitä kuin töissä käymiseen ja illalla sohvalla makaamiseen. Pysähtynyt ja jumissa oleva aineenvaihdunta on valitettavan monelle tuttu tilanne.

  Terve aineenvaihdunta on keskeinen osa ihmisen hyvinvointia. Syöty ruoka pilkotaan energiaksi ja solujen rakennusaineiksi ja kuona-aineet poistetaan virtsan, ulosteen, hien ja hengityksen kautta. Kun aineenvaihdunta toimii moitteetta, voi ihminen hyvin ja on energinen.

  Yhä useammalla on hidastunut tai huonosti toimiva aineenvaihdunta. Yleisin syy on vääränlainen liikaa sokereita ja nopeita hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio, joka pahimmillaan sotkee aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan Tämä johtaa insuliiniresistenssiin, metaboliseen oireyhtymään ja lopulta diabetekseen. Nämä ovat tämän päivän todellisia kansansairauksia. Riippuvuus sokereista, leivästä, leivonnaisista, pikaruuasta ja muista nopeista hiilihydraateista sekä huonoista rasvoista on valtava terveysongelma, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Nämä sekoittavat hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan kokonaisuudessaan, jonka vuoksi ihminen oirehtii hyvin moninaisilla tavoilla.

  Lähetä yhteystietosi!