Tiina Känkänen

Tiina Känkänen - valmentaja

Tiina Känkänen

FL ravintoterapeutti, vyöhyketerapeutti
045 639 7688
tiina.kankanen@ravinnonvoima.fi

Tiina Känkänen: Olen Tiina, FL ravinto- ja vyöhyketerapeutti Hollolasta, kolmen lapsen äiti ja mummo. Terapiatyön lisäksi luennoin, teen ravintoainemittauksia sekä toimin CellRESET-valmentajana.

Funktionaaliseen lääketieteeseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitamiseen tutustuin vuonna 2008, kun hormonitoimintani meni epätasapainoon ja kehoni alkoi oireilemaan monin tavoin unihäiriöistä ylikuntoon. Lääkärit olivat ihmeissään, joten aloin etsimään tietoa ravinnon, kehon ja mielen vaikutuksista toisiinsa ja sille tielle jäin.

CellRESET-ohjelmassa käytettäviin ravintolisiin tutustuin alkuvuonna 2015, kun etsin Wiisasten kiveä ja Graalin maljaa selättääkseni mieheni terveysongelmat ja pahan olon lopullisesti. Suositusten kautta löysin tuotteet ja lähdin ennakkoluulottomasti kokeilemaan (miehelläni). Ja tuloksia tuli: väsymys sai väistyä energian tieltä, lenkkikengät kaivettiin esiin naftaliinista ja suolisto-ongelmat rauhoittuivat. CellRESET paransi oloa entisestään, ja vuosia jumissa ollut aineenvaihdunta lähti käyntiin.

Hyvien tuloksien innoittamana aloitin itsekin tuotteet ja vihdoinkin krooniset uniongelmat, jotka olivat vaivanneet minua vuosikausia, jäivät historiaan.

Ensimmäisen CellRESET-kuurini tein vuonna 2015: tavoitteenani oli hyvä olo, puhdistuminen ja ei-toivotuista ruokahimoista irti pääseminen. Nuo tavoitteet saavutinkin, ja sivutuotteena paino laski ja kroppa kiinteytyi, mutta suurimmat muutokset tapahtuivat pään sisällä: rauha, kärsivällisyys ja tasapaino täyttivät mielen.

Innostuin fiiliksistä niin, että toteutin kuurin kolme kertaa vuoden aikana. Nykyään hellin kehoani ja mieltäni noin kerran vuodessa CellRESETillä.

Asiakastyössäni olen nähnyt, miten ihmiset muuttuvat niin sisäisesti kuin ulkoisesti ohjelman myötä; ja sitä on aina yhtä suuri ilo ja kunnia seurata. Toivoisin, että jokainen antaisi itselleen CellRESET-lahjan.