Ritva Rasilainen

Ritva Rasilainen Valmentaja

Ritva Rasilainen

koulutettu hieroja, hyvinvointivalmentaja
040 729 1248
ritva.rasilainen@ravinnonvoima.fi

Ritva Rasilainen: Ammatiltani olen koulutettu hieroja ja jäsenkorjaaja ja nyt myös hyvinvointivalmentaja. Ihmisten auttaminen on minulle tärkeää. Se on syy, miksi olen alun perin kouluttautunut hierojaksi ja jäsenkorjaajaksi. Omien kokemusteni kautta olen kuitenkin ymmärtänyt, että myös fyysisiä oireita voidaan helpottaa ravitsemuksen kautta.  

Minulla todettiin 15 vuotta sitten helikobakteeri, joka häädettiin kovilla antibiooteilla pois, mutta bakteeri oli ehtinyt tuhota suolistoani pahoin. Todennäköisesti myös kova antibioottikuuri teki hallaa suolistolle, vaikka bakteeri saatiinkin häädettyä. Vatsa oli todella huonossa kunnossa, kipeä, turvonnut ja useasti minulla oli huono olo. Tiettyjä ruokia en pystynyt syömään lainkaan, kahvista puhumattakaan!

Muutaman kerran vatsakivut olivat niin kovat, että jouduin hakeutumaan päivystykseen ja sitä kautta sairaalaan. Olen myös joutunut syömään lukemattomia antibioottikuureja poskiontelotulehduksiin. Mieli oli välillä maassa ja koin, että olin kuin sumun keskellä. Minulla oli kaikkiaan huono olla.

CellRESET-ohjelma on muuttanut paljon. Ärtynyt vatsa alkoi rauhoittua, turvotukset ovat jääneet, kuten myös kivut, krampit ja nipistelyt. Tuntui, ettei vatsaa enää ollut lainkaan, kun se oli hiljaa! Painoakin on lähtenyt 8 voipaketin verran. Antibioottikuureja tulehduksiin en ole sittemmin tarvinnut.

Ja mikä tunne, kun piristyy, jaksaa ja maailma näyttää taas valoisalta ja mukavalta paikalta. Se sisäinen hyvä olo tuntuu vaan niin hyvältä, tunne kuin nauraisi sisältä on aivan uskomaton!

Olen niin onnellinen tästä hyvästä olosta. Haluan jakaa tätä tietoa kaikille ja auttaa myös muita voimaan hyvin! On niin hyvä olla!