Outi Johansson

Outi Johansson

Outi Johansson

psykologi, hyvinvointivalmentaja
044 534 2586
outi.johansson@ravinnonvoima.fi

Outi Johansson: Olen Outi Raaseporista. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena, ja olen varsin vakuuttunut siitä, että fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi käyvät käsi kädessä. Vaikka minulla on omakohtaista kokemustakin tästä, olen silti usein ällistynyt kuullessani, miten ihmiset alkavat voida, kun keho vain saa sitä, mitä tarvitsee voidakseen hyvin. On mahtavaa nähdä upeita muutoksia ihmisissä, ja se on se syy, miksi haluan olla auttamassa myös muita voimaan hyvin!

Tiedän ja tunnistan skeptisyyden ja epätoivon, kun mikään ei tunnu enää auttavan. Mutta kannattaa kokeilla kääntää vielä tämä lehti! 

Olen tutustunut CellRESETissä käytettyihin lisäravinteisiin vuonna 2012 funktionaalisen lääkärin suosittelemana, ja ensimmäisen CellRESET-kuurin olen tehnyt kesällä 2014. Sen jälkeen olen tehnyt ohjelman kerran vuodessa vähän ajankohtia vaihdellen.

Jokaisen pitäisi saada kokea, miltä muutos omassa kehossa tuntuu. Jokaisen keho on erilainen. Kehon menneet kokemukset ovat erilaisia, nykyiset elämäntavat ja rasitukset erilaisia. Samoin myös kuurit voivat olla tosi erilaisia kokemuksia eri ihmisten kesken. Itselläkin joka kerta on 28 päivän aikana ollut erilaiset fiilikset ja kuurien vaikutukset samoin erilaisia.

Kun lähdin ensimmäiselle kuurille, löytyi lääkekaapistani kilpirauhaslääkkeen ja kortisonin lisäksi kolmet migreenilääkkeet. Olin kärsinyt useamman vuoden tolkuttomista päänsäryistä, jotka saattoivat kestää kuukaudesta kaksikin viikkoa. En ollut nukkunut koko yötä putkeen aikoihin. Ensimmäisen kuurini puolivälissä jouduin pienentämään kilpirauhaslääkitystäni puoleen.

Tänä vuonna sain viedä apteekkiin käyttämättä jääneet lääkkeet, joita en ollut tarvinnut sitten vuoden 2014 lopun - ison kassillisen! Nykyisin myös nukun läpi yön. Uni on todellakin niin tärkeää kaikille meidän toiminnoillemme, niin fyysisille kuin psyykkisillekin! Keho pystyy tosiaankin korjautumaan, kun sille antaa mahdollisuuksia!

Ensimmäisellä kuurilla tapahtui itselleni terveydellisesti ne kaikkein suurimmat asiat! Myöhemmillä tarkoituksenani on ollut ylläpitää kehon tilannetta ja hallita myös painoa. Se, mikä CellRESET-ohjelmassa on iso ero muihin elämäni aikana kokeiltuihin dieetteihin on se, ettei paino jojoile samantien ylöspäin kuurien loputtua! Ja syödä todellakin saa, oikeaa ruokaa – nälkää näkemättä. Lääkärin labrakokeiden ja omien tuntemusten mukaan tilanne on todellakin hyvin hallinnassa. 

CellRESET on lopulta superhelppo tapa hoitaa terveyttä. Tätä korttia ei kannata jättää kääntämättä. Uskon, että kaikki vähintäänkin yllättyvät siitä, mitä tapahtuu. Helposti ja yksinkertaisesti.

Me valmentajat autamme parhaamme mukaan koko matkan. Sinulta pitää löytyä vain motivaatio kokeilla. Ole rohkeasti yhteydessä, laita meiliä tai jätä soittopyyntö, vaikka tekstiviestinä, niin katsotaan, miten voimme auttaa juuri sinua!