Minna Ruohtula

Minna Ruohtula

Minna Ruohtula

hieroja, perinteinen jäsenkorjaaja, hyvinvointivalmentaja
040 589 5161
minna.ruohtula@ravinnonvoima.fi

Minna Ruohtula: Ihana kohdata, hymy sinulle! Olen Minna.

Opiskelin hierojan, jalkahoitajan ja kosmetologin tutkinnot Itävallassa, missä opin ymmärtämään kokonaisvaltaisen hoidon merkityksen hyvinvoinnillemme.  Koulutuksen aikana Itävallassa painotettiin vahvasti ravinnon merkitystä. Nyt ymmärrän, kuinka edellä he olivat meillä totuttuun toimintatapaan verrattuna.

Olen kiitollinen. Ravinnon merkitys kehomme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon on kiinnostanut minua aina, ja joka päivä yhä vain enemmän. 

Rakastan maassa möyryämistä. Meillä on pikku aarin kokoinen palsta, jossa saa nähdä työnsä tulokset. Kun perusta on hyvässä kunnossa, satoakin on luvassa. Näinhän se on kehossammekin. Liike on minulle yksi lääkkeistä, peukutan hyötyliikunnan puolesta.

Terveyshistoriaani

Olin tottunut monenlaisiin oireisiin. Ajattelin niiden kuuluvan kehooni ja elooni, sillä olinhan jo pienestä pitäen niihin tottunut. Täytettyäni 40 alkoivat poskiontelotulehdukset ja virtsatientulehdukset kovine pääsärkyineen useaan otteeseen vuodessa. Antibioottikuureja oli useita, ja ne eivät useinkaan tehonneet ensimmäisellä kerralla. Pääkipuun sain vahvoja kipulääkkeitä. Verenpaine on ollut aina alhainen. Kilpirauhastutkimuksen mukaan olin viitearvojen sisällä, vaikka oireilinkin monella tapaa.

Suoliston toimintaa tutkittiin vatsatähystyksellä muutamaan otteeseen. Löydöksenä oli muun muassa laktoosi-intoleranssi, ärtyvän suolen oireyhtymä ja sappikivet. Lääkärin suositus oli sappikivileikkaus, ja lääkkeiden lisäksi kehotettiin lisäämään ruiskuituja, siirtymistä laktoosittomiin tuotteisiin ja liikettä alhaisen verenpaineen takia.

Sappikivet poistettiin, mutta muutosta ei kuitenkaan tapahtunut ja suolisto-ongelmani vain jatkuivat. Ryhmäjumppasin 4-5 kertaa viikossa, hölkkäsin ja liikuin muutoinkin.  Luulin syöneeni terveellisesti suosien vähärasvaisia tuotteita, vilja- ja kasvistuotteita, laktoosittomia hapanmaitotuotteita, toki kalaa ja kanaa. Muutosta ei tullut vieläkään.

Olin sitä mieltä, että normaali ruoka riittää kehoni tarpeisiin. Otin käyttööni vastahakoisesti tukituotteet lisäravinteista ja jonkinlaista edistystä tapahtui. Poskiontelo- ja virtsatietulehdukset vähenivät, mutta vielä oli oireiluja.

Kun sain kehoituksen kokeilla CellRESET-aineenvaihduntaohjelmaa, viittasin sille ensin kintaalla.  Aloitin kuitenkin CellRESET- ohjelman, vaikkakin skeptisenä, tyyliin ”kokeillaan nyt tämä, ei se kuitenkaan toimi”. Mutta se olikin retki, joka avasi kehoni. Kiitos.

Tässä muutama havainto: Tulehdukset ylä- ja alapäästä ovat poissa. Vastustuskyky on selkeästi parantunut, korvien kutina, päänahan hilseily vähenivät, kun hiivat saivat kyytiä. Kevenin henkisesti ja fyysisesti. Ihoni kosteuspitoisuus palasi, ja se hengittää. Suoliston toiminta on rauhoittunut. Nivelet kiittävät. Hiukset ovat vahvana päässä, eivätkä viemärin kannella. Stressinsietokyky on lisääntynyt. Lista on pitkä, ei tässä siis edes kaikki.

CellRESET on työkalu, jonka suosittelen ottamaan vastaan. Annetaan hyvän kiertää kehossamme ja mielessämme. Siitä nauttii myös lähipiiri ja ympäristö.

Tuen mieluusti sinun ja lähipiirisi terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoa.  Aina on mahdollisuus muutokseen.