Miia Inkeroinen

Miia Inkeroinen

Miia Inkeroinen

FL ravintoterapeutti, MMM
040 555 1515
miia.inkeroinen@ravinnonvoima.fi

Miia Inkeroinen: 28 päivän ohjelma on ollut minulle valtavan suuri kokemus henkilökohtaisesti oman terveyteni kannalta, mutta myös upea työkalu, jolla olen voinut auttaa lukemattomia ihmisiä kohti terveempää elämää.

Olen valmistunut vuonna 2011 funktionaalisen lääketieteen ravintoterapeutiksi. On palkitsevaa nähdä ja seurata vierestä, kun muutos asiakkaassa lähtee käyntiin ja keho alkaa voida päivä päivältä paremmin. Tai kun ihmisessä itsessä ”syttyy lamppu”, joka kertoo havahtumisesta siihen, miten paljon omilla valinnoilla voi vaikuttaa omaan terveyteensä.

Kun koin itse muutoksen itsessäni, minut valtasi ensi hämmennyksen jälkeen kiukku. Kiukku siitä, että olin ollut 30 vuotta tietämätön, että teinivuosista alkanut paha unettomuus, valtava väsymys, jatkuva palelu, tulehduskierteet ja tulehduksiin syödyt lukuisat antibioottikuurit oltaisiin voitu välttää. Erityisen suurta kiukku oli, kun ymmärsin, että myös toinen lapseni olisi voinut välttää vauvavuotensa jatkuvat oksentelut ja kasvun viivästymät, mikäli olisin tiennyt millainen merkitys suoliston bakteerikannalla terveyteemme on.

Muutamaa päivää ennen toisen lapseni syntymää sain taas kerran antibiootit toistuviin poskiontelon tulehduksiini ja tämä syömäni antibiootti sotki syntyvän vauvan suoliston niin pahoin, että mikään ruoka ei pysynyt sisällä ja vuoden ikäisenä hän painoi hädin tuskin 7 kiloa.

Ymmärrän oikein hyvin ihmisiä, jotka ovat skeptisiä ravitsemusta ja sen vaikutuksia kohtaan - niin olin minäkin. En todellakaan ”niellyt” kovinkaan helposti probioottien tarvetta lapselle, koska lääkäritkään eivät niistä olleet meille mitään puhuneet. Mutta kun epätoivoissani otin vyöhyketerapeutin suosituksesta vauvalle probiootit käyttöön, tuli muutos parissa päivässä: oksentelut jäi, ruoka alkoi pysyä sisällä ja syöntimäärät kasvoivat. Olin edelleen skeptinen, ja jätin probiootit vauvalta pois ja - yllätys, yllätys oksentelut alkoivat taas. Lopulta en voinut kuin myöntää olleeni väärässä. Tämä oli minulle se hetki, kun ymmärsin, että on olemassa muutakin kuin yksi ainoa virallinen totuus.

Näiden kokemusteni myötä on minulle tullut valtava halu auttaa muita ihmisiä, sillä tiedän että niin moni on samassa umpikujassa kuin missä itse vuosia olin. Suurin missioni on että ihmiset saavat tietoa ravitsemuksen ja suoliston merkityksestä terveyteensä, jonka jälkeen heillä on mahdollisuus valita miten haluavat itseään hoitaa. 

Olen aina ollut sitä mieltä ja pohtinut pitkinä unettomina yön tunteina, että unen pitäisi olla maailman luonnollisin asia. Miksi sitten en nukkunut? Miksi lukemattomat yöt ovat kuluneet täysin läpi valvoen? Onneksi tänä päivänä ymmärrän syitä unettomuuden taustalla, ja nyt minulla on myös mitä parhain työkalu auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan.

Kun ensimmäisen kerran tein CellRESET-ohjelman, oli sen mukanaan tuoma syvä uni jotain taivaallista. Jotain sellaista, mitä en voinut kuvitella olevan olemassakaan. Lepoa ja unta huutanut keho vihdoin rauhoittui uneen ja nukkui täydellistä ”pumpuliunta”.

Ohjelman mukanaan tuoma energisyys on käsittämätöntä. Sellaista en uskonut koskaan kokevani. Kireästä ja väsyneestä perheenäidistä on kuoriutunut pitkäpinnainen ja leppoisa äiti ja vaimo!

Myös immuniteetti on vahvistunut huimasti. Vaikka muut pärskivät ja niiskuttavat ympärillä, eivät pöpöt enää kovin hevillä iske. Olen syönyt omien oppieni mukaisesti vähähiilihydraattista ruokaa kohta jo 10 vuotta. Tästä huolimatta vararengas vyötäröllä istui kovin sitkeästi. CellRESET-ohjelmalla sekin on saanut kyytiä!  

Ei ole olemassa yhtä, ainoaa ja oikeaa totuutta, mutta oman kokemukseni kautta olen ymmärtänyt miten valtava merkitys syödyllä ruualla on. Lisäksi olen nähnyt CellRESET-ohjelman mukanaan tuoman muutoksen satojen omien asiakkaideni kohdalla, ja sivusta olen voinut seurata tuhansien suomalaisten muutoksia. Voin täysin seistä tämän saksalaisen ohjelman takana ja tiedän sen toimivan.

Kun se toimii minulle, toimii se myös sinulle. Ainakaan tätä korttia ei kannata jättää katsomatta. Tärkeintä on ottaa se ensimmäinen ja vaikein askel. Anna CellRESET-ohjelmalle mahdollisuus näyttää myös sinulle, mitä on Ravinnon voima!