Merja Varvikko

Merja Varvikko

Merja Varvikko

hyvinvointivalmentaja
040 596 9398
merja.varvikko@ravinnonvoima.fi

Merja Varvikko: Olen 56v neljän aikuisen lapsen äiti. Olen ollut yrittäjä aina, viimeiset 18 vuotta sisustusalalla suunnittelijana ja putiikin pitäjänä. Elän nyt unelmaani vanhassa hirsitalossa. 

Koti ja puoti samassa osoitteessa. Olen aina tehnyt työtä intohimolla, minulla on maailman ihanimmat asiakkaat ja saan tehdä työtä, jota rakastan. Tässä huumassa unohdin kuitenkin itseni lähes kokonaan. En osannut ottaa vakavasti lähipiirin huolta työpäivieni pituudesta, en vielä silloinkaan, kun elimistöni alkoi antaa merkkejä liian kovasta työtahdista. Kuvittelin, että unettomuuskin kuuluu luovuuteen ja yrittäjyyteen, nukahdin illalla ennen kuin pää kosketti tyynyä, mutta heräsin jo parin tunnin kuluttua pyörittelemään työasioita. Päivällä olin ”pirteä ja energinen”, mutta keho ei pysynyt perässä, vaan alkoi antaa mitä erilaisempia hälyytysmerkkejä; huimauskohtauksia ja verenkiertohäiriöitä, migreenityyppisiä näkökenttäpuutoksia ja pahoinvointikohtauksia, -olipa jossakin vaiheessa myös veritulppa-arvot sellaisissa lukemissa, että tukosta etsittiin keuhkoista, päästä ja lopulta kuvattiin koko keho, - onneksi ilman löydöstä. Nämä kaikki oireet laitettiin stressin piikkiin ja edelleen, mielestäni stressi, ihan niinkuin unettomuuskin, oli osa yrittäjyyttä, eli ns normaalia. Poski- ja otsaontelontulehdusten muututtua krooniseksi, havahduin siihen tosiasiaan, että myös minun terveydelläni on rajansa ja sen voi menettää, silloin ei enää auta sisu eikä tahto sen enempää kuin intohimo työtäni kohtaan.

Ravinnon Voima - CellReset 

Olin aina syönyt mielestäni suht terveellisesti, mutta söin vain kerran päivässä. Usein myös kuittasin aterioita kiireessä kahvilla, tästä huolimatta painoni oli noussut salakavalasti toistakymmentä kiloa, enkä viihtynyt enää olomuodossani. Lähdin etsimään keinoa karistaa kiloja ja törmäsin CellReset ohjelmaan ja se vaikutti heti hyvältä, sillä kaiken maailman pussikeitot ja pikadietit oli jo kokeiltu, laihduttu ja lihottu moneen kertaan.

Tein CellReset ohjelman reilu 2 vuotta sitten, kilot saivat kyytiä, iho, hiukset ja kynnet alkoivat voida hyvin, olin erittäin tyytyväinen ja energinen, olin ihastunut myös facebook ryhmään, jossa meitä on todella monia, täysin samassa tilanteessa olevia, jakamassa kokemuksiaan ohjelman edetessä…, en ollut siis yksin muutoksen tiellä.

Olin vihdoin löytänyt tavan, jolla karistaa painoa olematta uupunut ja tuntematta nälkää. Vasta myöhemmin ymmärsin, että noiden ensimmäisten pudotettujen kilojen myötä jäivät pois myös KAIKKI nuo epämääräiset oireet, joiden kanssa olin tyytynyt elämään. Olen onnellinen, että ne kilot olivat olemassa, olisinko koskaan ymmärtänyt lähteä hoitamaan terveyttäni ravinnolla? Tuntui, kuin olisin saanut itseni takaisin.

Syvä ja hyvä uni on yksi tärkeimpiä yksittäisiä saavutuksia, mitä CellReset on minulle antanut. Nyt ymmärrän myös, mikä merkitys sillä on, etten ole syönyt ainuttakaan antibioottikuuria tai särkylääkettä kahteen vuoteen. Suolistoni on saanut mahdollisuuden kuntoutua ja immuniteettini vahvistua, ei enää tulehduksia kehossa. Tämä kaikki on sen taustalla, että tänä päivänä voin sanoa eläväni onnellista ja täysin oireetonta elämää, vaikka tahti työrintamalla ei ole suinkaan hidastunut. Päinvastoin sisustuspuotini on mukautunut uuden intohimon edessä ja Bedmil onkin nyt Hyvän Olon olohuone, jossa luennoimme ahkerasti Hyvinvoinnin eri osa-alueiden teemoilla ja jossa tapaan asiakkaita niin CellResetin, kuin sisustuksenkin tiimoilta. 😉

Rinnalla kulkija

Oma kokemus ravinnon voimasta sai minut istumaan ilta toisensa jälkeen ravitsemushoidoista kertovilla luennoilla. Olen saanut oppia ja tehdä töitä mentorini Miia Inkeroisen kanssa ja nähdä, kuinka paljon ihmiset hyötyvät CellReset ohjelmasta.

Nyt 2 vuotta oman kokemukseni jälkeen toimin Hyvinvointi- ja CellReset valmentajana Ravinnon Voima ryhmässä, jossa on pitkälti yli 1000 jäsentä ja lukemattomia tarinoita siitä, mitä omat oikeat valinnat saavat aikaan.

En voisi lämpimämmin suositella ihan jokaista tarttumaan tähän mahdollisuuteen ja katsomaan, mitä CellResetillä on juuri sinulle annettavana. Itse teen ohjelman 2-3 kertaa vuodessa, se on tullut minun elämääni jäädäkseen <3

Valmentajana - rinnalla kulkijana, olen tukenasi koko ohjelman ajan. Haluan kuulla viikoittain, mitä sinulle kuuluu ja varmistua, että saat kaiken mahdollisen hyödyn irti CellRESET:istä tulevaa loppuelämääsi varten. <3

Voidaan hyvin!
Merja