Marjo Kallionpää

Marjo Kallionpää

FL ravintoneuvoja, KTM
050 3603034
marjo.kallionpaa@ravinnonvoima.fi

Marjo Kallionpää: Valmistuttuani kauppatieteiden maisteriksi työskentelin lähes 10 vuotta koulutustani vastaavissa työtehtävissä, kunnes auttamisen haluni ja kiinnostukseni ravintoterapiaa kohtaan veivät totaalisesti mukanaan! Lopetin työni ja aloin opiskella Suomen Terveysopisto Saluksessa valmistuen ensin diplomi-ravintoneuvojaksi ja jatkaen nyt opintojani diplomi-ravintoterapeutiksi.  

Sain suuren avun 28 päivän ohjelmasta uupumukseen ja muihin kilpirauhasen vajaatoiminnan oireisiin. Olen sairastanut kilpirauhasen vajaatoimintaa 21-vuotiaasta saakka ja käytössäni minulla on ollut aina Thyroxin lääkitys. Sairaus ei vaivannut suuremmin elämääni 12 vuoteen, mutta sitten elämääni tuli kausi, jolloin kehoni joutui pidemmäksi ajaksi fyysisesti kovalle rasitukselle, eikä oloni enää palautunut entiselleen. 

Kilpirauhasarvoni huononivat ja kuvaan astuivat muun muassa sydämen rytmihäiriöt, vetämättömyys, loputon väsymys ja voimattomuus urheilla. Hyvien yöunienkin jälkeen aloin kaivata päiväunia vain puoli tuntia heräämisen jälkeen. Silti mikään määrä unta ei riittänyt, vaan väsymys oli loputonta, olisin voinut nukkua vuorokaudet ympäri. Kilpirauhaslääkitystäni nostettiin edelleen, mutta lopulta olin lääkärin mukaan pisteessä, jossa lääkitystä ei voitu enää nostaa rytmihäiriöiden vuoksi, mutta samalla kehoni olisi tarvinnut sitä vieläkin lisää. Kehoni oli hälytystilassa ja hidastunut aineenvaihdunta häiritsi kaikkea arkipäivän toimintoja.  

Muidenkin oireiden ilmestyessä (muun muassa ihottuma, migreenimäinen päänsärky, mustat täplät näkökentässä) päätin kokeilla 28 päivän ohjelmaa, mikä tuntui epätoivoiselta mutta apua ei saanut enää muualta. Koulutukseni vuoksi tiedän kehoon kertyneiden kuona-aineiden, verensokerin heittelyn ja insuliiniresistenssin haitallisuudesta koko terveydelle, erityisesti hormonitasapainolle, tämä sai minut lopulta kokeilemaan. Ajattelin etten voi menettää enää mitään... 

28 päivän aikana aloin tuntea energiapiikkejä, jollaisia hämärästi joskus muistin kokeeni. Päänsäryt ja ihottumat lähtivät. En tarvinnut enää päiväunia. Oli ihmeellistä tuntea pirteää oloa koko päivän ja nukkua todella sikeästi yöllä! Mikä parasta, aloin tuntea olevani taas oma, energinen itseni, eteenpäin raahautuvan zombin sijaan.

28 päivän jälkeinen optimointi opetti etsimään juuri omalle keholle sopivimman ruokavalion. Sain tietää ohjelman kautta myös ruoka-aineet jotka eivät soveltuneet minulle! Tätä pidän todella ensiarvoisen tärkeänä tietona. Nykyään teen CellRESETin puhdistumistarkoituksessa ja painon ylläpitämiseksi vähintään 2 kertaa vuodessa. 

Me valmentajat annamme ohjeiden lisäksi tukemme, tietämyksemme ja asiantuntijuutemme Sinulle käyttöösi koko CellRESETin ajan - et siis käy matkaasi yksin! CellRESET toimi itselläni kuin uutena elämänalkuna. Sitä se voi olla myös Sinulle!