Terveellinen ruokavalio

Terveellinen Ruokavalio

On yleisesti tunnettu tosiasia, että länsimainen ihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Syömme paljon pikaruokaa ja teollisesti prosessoitua sekä lisäaineilla höystettyä ruokaa - ja valtavasti sokeria!

Yli 70 % kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua laskevista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravintoainepuutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Kaikki ympärillämme on muuttunut. Kaikki muu paitsi ihmiskeho. Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten. Muutos ruokavaliossa on johtanut ylipainoon sekä valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja kaikissa elämäntapasairauksissa.

Elimistön normaali toiminta voidaan turvata vain välttämättömien ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston bakteerikannasta ja sen normaalista toiminnasta huolehtimalla. Toisin sanoen terveellinen ruokavalio sekä oikeanlaiset ja hyvin imeytyvät ravintolisät ovat avain terveyteesi.

Miksi syömisestä on tullut vaikeaa?

Tänä päivänä moni on eksynyt ravintotiedon viidakkoon, jossa yksi sanoo yhtä ja toinen toista. Ketä uskoa, mihin luottaa? Mitä on terveellinen ruokavalio?

Ihmiskeho ei elä trendien tai muotivirtausten mukaan, vaan sillä on samat tarpeet kuin luolamiehillä tuhansia vuosia sitten. Jokainen suupala, jonka laitat suustasi alas, joko korjaa ja rakentaa kehoasi - pitää sen terveenä ja toimintakykyisenä. TAI aiheuttaa oireita - heikentää kehosi toimintakykyä, tulehduttaa ja vanhentaa kehoasi ennen aikaisesti, jopa sairastuttaa. Ei siis ole merkityksetöntä mitä suuhusi laitat.

Yksinkertaistaen voisi todeta, että kehomme ei tunnista lisäaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, eikä muunneltuja rasvoja tai muunneltuja tärkkelyksiä. Terveellinen ruokavalio on sitä että keho tunnistaa ruuan, joka on puhdasta ja prosessoimatonta, sitä minkä isoäitisikin tunnistaisi syötäväksi ruuaksi.

Ota yhteyttä

Millaisia terveydellisiä tarpeita sinulla on ja millaisia muutoksia itsellesi tavoittelet?
Ota yhteyttä CellRESET- kehokuurista ja me autamme sinua löytämään ratkaisut.

Olipa kyseessä halusi saada apua kroonisiin terveysongelmiin
tai ennaltaehkäistä ja parantaa elämäntapojasi 

- me autamme Sinua!

 

Ravinnon voiman 28 päivän ruokavalio - startti pysyviin elämäntapamuutoksiin

Ravinnon voiman terveellinen ruokavalio pohjautuu normaalista ruokakaupasta ostettuihin elintarvikkeisiin.

Pysyvien elämäntapamuutosten oppiminen on aina prosessi ei terveellinen ruokavalio koskaan ole pikadieetti tai nälkäkuuri vaan ruokaa syödään neljä kertaa päivässä: munia, kanaa, kalkkunaa, lihaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä, kasviksia, hedelmiä ja marjoja, siemeniä ja pähkinöitä sekä probioottista jogurttia. Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä.

Lisäksi ravitsemusohjelmaan kuuluu kunkin ihmisen yksilöllisen tarpeen mukaan ravintolisäjuomat jotka sisältävät keholle tarpeelliset

 • vitamiinit
 • kivennäisaineet
 • maitohappobakteerit, kuidut ja ruuansulatusentsyymit
 • omega -kalaöljy
 • välttämättömät aminohapot
 • maksan ja munuaisten puhdistukseen tarvittavia detox -juomia

Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Ravinnon voiman ohjelma ja terveellinen ruokavalio investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin!

Mitä saat Ravinnon voiman valmennuksessa:

 • Paljon energiaa
 • Suoliston ja vatsan hyvinvointi
 • Parempi mieliala
 • Parempi immuniteetti ja vastustuskyky
 • Ihon kunto ja terveys
 • Tasapainoinen hormonitoiminta
 • Syvä ja hyvä uni

Lähetä yhteystietosi!