Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on prosessi jonka aikana opit kuuntelemaan kehoasi ja sinusta tulee oman ruokavaliosi ja terveytesi asiantuntija. Kun haluat pysyviä elämäntapamuutoksia, oikotietä onneen ei ole. Kanssamme saat kuitenkin nopeita tuloksia tehokkaalla elimistön aineenvaihduntaa käynnistävällä ja kehoa puhdistavalla ruokavalio-ohjelmalla. Eron ja muutoksen terveydentilassasi huomaat jo muutamassa viikossa! Tavoitteenamme on, että opit valmennusprosessin aikana itsestäsi mikä ruoka-aine aiheuttaa sinulle oireita ja miksi. Samalla opit sen mikä ruoka-aine on sinulle hyvästä ja miksi. Opit myös tekemään ruokakaupassa oikeat valinnat, joita voit helposti seurata jatkossakin. Huomaat, miten helppo terveellinen ruokavalio onkaan!

Kehomme ei elä trendien mukaan ja siksi Ravinnon voima ei seuraa muotidieettejä, emme käytä pussikeittoja tai pikakikkoja, vaan käytämme hoito-ohjelmassa puhtaita ja lisäaineettomia raaka-aineita.

Niitä, mitkä kehomme tunnistaa ruuaksi:

 • kalaa, kanaa, kalkkunaa, lihaa, munia
 • kasviksia, vihanneksia ja juureksia
 • marjoja ja hedelmiä
 • siemeniä ja pähkinöitä
 • voita, oliiviöljyä ja kookosöljyä

Vähähiilihydraattinen ruokavalio

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on terveellinen elämäntapa, joka on tutkitusti soveltuvin suurimmalle osalle ihmisistä. Geenimme eivät ole muuttuneet mihinkään tuhansiin vuosiin, ne ovat edelleen ne samat mitä luolamiehillä ja metsästäjä-keräilijöillä oli. Mitä silloin syötiin? Sitä, mitä kiinni saatiin, eikös? Ja lisäksi marjoja, hedelmiä, lehtiä, juuria jne. Näitä oppeja mukaillen meidän tulisi syödä edelleen.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on elämäntapa eikä missään nimessä mikään dieetti. Tämä elämäntapa sopii kaikille perheenjäsenille vauvoille, lapsille, teini-ikäisille, aikuisille ja vanhuksille. Hyvän olon saavuttamiseksi ei tarvitse laskea päivän kaloreita eikä hiilihydraattimääriä, tämän kaiken opit valmennuksessamme.

”Mersu ja Lada” ovat autoja, mutta niiden ajettavuudessa ja toimivuudessa on huomattavia eroja. Sama pätee ravintolisiin, ei ole merkityksetöntä millaisia ravintolisiä käytät; ”hajuttomia, mauttomia ja tehottomia pillereitä” vai luontaisia ja hyvin imeytyviä nestemuotoisia ravintolisävalmisteita.

Ravintolisät ovat välttämättömiä, jotta kehon epätasapainotilat ja ravintoainepuutokset voidaan korjata. Ravintolisät räätälöimme asiakkaalle aina omien tarpeiden ja kehon oireiden mukaan.

Ota yhteyttä

Millaisia terveydellisiä tarpeita sinulla on ja millaisia muutoksia itsellesi tavoittelet?
Ota yhteyttä CellRESET- kehokuurista ja me autamme sinua löytämään ratkaisut.

”Miksi en tehnyt tätä jo vuosia sitten?!”

Mitä saat ravintovalmennuksessa?

 • Täydellisen ruokavaliosuunnitelman ilman nälkäkuuria – unohda kalorilaskenta!
 • Reseptipankki ohjelman eri vaiheisiin – ruokavalio on aina gluteeniton!
 • Vinkkejä ravintolisiin ja niiden käyttöön eri elämäntilanteissa ja tarpeissa
 • Vinkkejä hyvään, syvään ja palauttavaan uneen
 • Oman valmentajan ja jatkuvan henkilökohtaisen tuen tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostilla
 • Pääsyn suljettuun Ravinnon voima Facebook-ryhmään, jossa on tarjolla paljon vinkkejä, neuvoja ja ohjeita ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä
 • HIIT-treeniohjelman niille, jotka haluavat tehostaa liikunnalla rasvanpolttoa.
 • Vertaistuen ihmisiltä, jotka käyvät läpi ohjelmaa samanaikaisesti tai ovat sen jo tehneet
 • Työkalut terveeseen elämään ja huippukuntoon koko loppuelämäsi ajaksi
 • 100 prosenttisesti rahat takaisin –tyytyväisyystakuun

Ravintovalmennus on tarkoitettu kaikenikäisille hyvinvoinnistaan huolehtiville.

 

”Miksi en tehnyt tätä jo vuosia sitten?!”

On toteamus, jonka kuulee yllättävän monen ihmisen suusta. Ravitsemushoito on helpompaa ja positiiviset terveysmuutokset isompia, kuin voisit kuvitella! Kun ohjelmaa on helppo noudattaa, sinulla on käytössäsi toimivat ravintolisät ja alat huomata muutoksia voinnissasi jo hyvin lyhyessä ajassa, motivoi se jatkamaan! Lopputulos on hyvä, ja siksi voimme ylpeydellä seistä Ravinnon voiman ravintovalmennuksen takana.

ALOITA PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESI TULOKSELLISISSA  RAVINNON VOIMAN VALMENNUKSESSA

Lähetä yhteystietosi!