Funktionaalinen lääketiede

Ravinnon voiman valmennus pohjautuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin, jonka periaatteena on huomioida ihminen kokonaisvaltaisesti ja luontaisesti.

Funktionaalinen lääketiede pohjautuu periaatteeseen, jonka mukaan elimistö hakeutuu kohti sisäistä tasapainoa. Yleisesti ajatellaan ihmisen olevan terve, jos häneltä ei löydy mitään diagnosoitavaa sairautta. Silti hän voi joutua ponnistelemaan voimavarojensa äärirajoilla ja tuntea itsensä väsyneeksi ja voimattomaksi, olematta silti sairas lääketieteellisillä mittareilla mitattuna.

Pienikin epätasapaino kehossa saattaa ajan mittaan johtaa vakavaan sairauteen. Ravitsemuksen puutostilat ja kehon epätasapainotilat eivät parane itsestään vaan lumipalloefektin tapaan laittavat liikkeelle biokemiallisia prosesseja, jotka lopulta johtavat terveyden heikkenemiseen ja pahimmillaan kroonisiin sairauksiin. Tämän vuoksi tartumme myös pieniin oireisiin, jotta isommat ongelmat tulevaisuudessa olisi vältettävissä.

Muutokset elämäntavoissa ja ravitsemuksessa ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan funktionaalisen lääketieteen lähestymistavasta ihmisen terveyteen. Ravitsemushoidot tulevat yhteiskunnalle ja myös ihmiselle itselle paljon halvemmaksi ja takaavat hyvinvointia ilman negatiivisia sivuvaikutuksia.

Funktionaalisen lääketieteen testit - Nordic Laboratories

Tee testi ja selvitä syyt oireidesi taustalla.

Ravinnon voiman tarkoituksena on edistää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa sekä tuoda funktionaalisen lääketieteen testit helposti jokaisen saataville, ravintoterapeutin avulla. 

Ravintoterapeutin konsultaatiossa testitulokset käydään asiakkaan kanssa läpi ja tulosten pohjalta ravintoterapeutti antaa ravitsemussuosituksia sekä tarvittaessa ohjaa kääntymään lääkärin puoleen.

Tie terveyteen alkaa ravitsemushoitojen kautta

Ravitsemushoidot eivät ole uskomushoitoja tai huuhaa tiedettä. Ravitsemushoidot takaavat keholle sen, mitä se oikeasti tarvitsee - välttämättömät ravintoaineet, joita ilman ihminen oireilee ja voi huonosti.

Jos sinulla on oireita, kysy itseltäsi MIKSI? Miksi särkee päätä? Miksi suolistoni on ärtynyt? Miksi verensokerit ovat koholla? Miksi olen jatkuvasti väsynyt? Miksi en nuku öisin? Miksi olen jatkuvasti kipeänä ja minuun koskee? Jne.

Ravitsemushoidot eivät koskaan korvaa lääketieteellisiä hoitoja, mutta ovat mitä parhain tuki lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Lääketiede antaa täsmälääkkeen kulloiseenkin oireeseen, mutta ravitsemushoidot puuttuvat syyhyn oireen taustalla.

Siinä on iso ero!

Kun haluat pysyviä muutoksia terveyteesi - ota yhteyttä!

 
 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy