Ravinnon voima tekee hyvää

Ravinnon voima tekee hyvää
– Sinulle ja apua tarvitsevalle SOS-Lapsikylän lapselle!

Lähde tammikuun aikana ison joukon mukana edistämään terveyttäsi ja pudottamaan painoasi! Tee terveysteko itsellesi ja samalla hyvä teko jollekin apuasi tarvitsevalle lapselle – lahjoitamme jokaisesta pudottamastasi kilosta euron SOS-Lapsikylälle hyväntekeväisyyteen!

CellRESET 28 päivää + 2 kk

CellRESET on kehon puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme – se on nerokas ja huomioi monia kehon eri tarpeita! 
CellRESET on kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima ja saat sen meiltä. Kilot, turvotukset ja makeanhimo häviävät jo ensimmäisen viikon aikana ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle. Ruuan rinnalla käytetään luonnollisia ja hyvin imeytyviä ravintolisiä, joiden avulla varmistamme, että elimistömme saa tarvitsemaansa vitamiinit, kivennäisaineet, Omega-rasvahapot, aminohapot, kuidut, maitohappobakteerit ja ruuansulatusentsyymit.


Mitä Sinä voit odottaa 28 päivän aikana:

  • painosi tippuu 3-12 kg – naiset laihtuvat keskimäärin 6-7 kg ja miehet 8-10 kg
  • paljon pursuavaa energiaa
  • parantunut unenlaatu
  • parempi immuniteetti
  • aktiivinen aineenvaihdunta
  • vähemmän kipulääkkeitä
  • ihana olo ja parempi terveys

Ota yhteyttä

Millaisia terveydellisiä tarpeita sinulla on ja millaisia muutoksia itsellesi tavoittelet?
Ota yhteyttä CellRESET- kehokuurista ja me autamme sinua löytämään ratkaisut.

1 kg = 1 €

Mitä enemmän Sinä pudotat - sitä enemmän teemme hyvää yhdessä!


Tavoitteemme

Tavoitteemme on edistää Sinun terveyttäsi ja estää elintapasairauksien puhkeaminen mahdollisimman monen ihmisen kohdalla ja samalla kerätä mahdollisimman iso summa SOS-Lapsikylän lapsille. Tarttumalla tähän haasteeseen teet ison päätöksen oman tulevaisuutesi ja terveytesi eteen ja samalla autat niitä, joilla lähtökohdat elämään eivät ole parhaat mahdolliset.

 

Aloita tammikuun aikana
Aloita CellRESET terveysohjelma tammikuun aikana! Kaikki tammikuun aikana ohjelman aloittavat osallistuvat hyväntekeväisyyskampanjaamme!

Ota haaste vastaan! Voit myös kerätä porukan kasaan työpaikallasi tai ottaa haaste vastaan ystäväporukan kesken!

Lue lisää: www.ravinnonvoima.fi ja laita viesti info@ravinnonvoima.fi tai kysy lisää 040 5551515/ Miia Inkeroinen

Lähetä yhteystietosi!