Energeettinen jäsenkorjaus

BodyMind Energy Balancing Method -menetelmä

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito auttaa kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, kroonisessa stressitilassa, uupumuksessa ja uniongelmissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä.  

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on rentouttava ja rauhoittava lempeä koko kehon hoitomuoto, joka auttaa puhdistamaan kehon tukoksia ja edesauttaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäten voimavaroja arkeen.

Hoito on erittäin tehokas kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Asentovirheitä korjaamme Energeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla kehon eri pisteitä (lantio, kallonpohja, lapaluut, jalkojen pituuserot jne) , ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy.

Asiakkaan tarpeista riippuen hoitotekniikoita painotetaan enemmän fyysisen kehon tai kroonisten stressireaktioiden hoitoon. Menetelmä sisältää tehokkaat tekniikat näihin ongelmiin.

 

PS. BodyMind Energy Balancing Method - hoitoja
tehdään harjoittelijahintaan 35€

 

Varaa aika!

 

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste

Verkkosivut - Opiferum Oy