Asiakaskokemuksia

Mies 47 vuotta

”Olen 47-vuotias insinööri. Olen hankkinut kaikki koulutukseni työn ja harrastusten ohella viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Aloitin aikuislukion 30-vuotiaana ja kahdeksan vuoden päästä olin lukenut itseni ylioppilaaksi, prepannut vuoden matematiikkaa ja fysiikkaa. Suoritin myös työhön liittyvän vaativan sertifikaatin preppausvuoden aikana, ja kaiken päälle suoritin vielä aikuispuolella insinöörikoulutuksen kolmessa vuodessa.

Koko tämän ajan olin myös käynyt kuntosalilla tavoitteellisesti sekä elänyt vaativassa parisuhteessa. Vain vuosi opiskeluputken jälkeen tuli ero entisestä pitkästä parisuhteesta, ja alkoi uusi elämä uudessa parisuhteessa.

Tässä vaiheessa, kun elämä olikin yhtäkkiä vapaata opiskelu- ja vaativan parisuhteen aiheuttamasta stressistä, elimistö sanoi sopimuksen irti. Vuosia jatkunut järjetön stressitilanne purkautui totaaliseen romahdukseen. Lisämunuainen uupui, kilpirauhanen toimi vajaalla.

Vuonna 2011 olin siinä kunnossa, etten enää pystynyt koko päivää istumaan kunnolla työpisteessäni jatkuvan pahoinvoinnin, vakavien rytmihäiriöiden ja kroonisen väsymyksen takia. Sain työnantajaltani luvan pitää vuoden 2012 vuorotteluvapaana. Heti alussa sairastuin pahaan keuhkoputkentulehdukseen, joka kesti kuusi viikkoa. Lähes koko tuon ajan makasin yhdellä kyljelläni sängyssä. Kylkeä käänsin harvoin, koska pienikin liike sai aikaan rajut rytmihäiriöt. Sydän suti tyhjää niin, etten enää pystynyt harrastamaan mitään liikuntaa, koska happea ei tullut riittävästi aivoihin.

Tämän kokemuksen jälkeen elämässäni ykkösprioriteettina oli terveys. Tajusin, että huolimatta kaikesta mahdollisista pyrkimyksistäni saada terveyteni takaisin edes säälliseksi, oli jo otettava huomioon kaikkein pahin mahdollinen lopputulema. Jouduin siis henkisesti valmistautumaan suoraan sanoen kuolemaani.

Kuitenkin hivuttamalla ja kitkuttamalla elimistön saatiin siihen kuntoon, että päivittäin normielämä oli mahdollista, muttei mitenkään nautinnollista. Ripuloin pahimmillaan 10 kertaa päivässä. Joka aamu heräsin krapulamaiseen pahoinvointiin, vaikka alkoholia en edes pystynyt juomaan yhtään, koska jo pienestä määrästä tuli valtavan huono olo.

Olin aamulla aivan poikkiväsynyt; joskus ajaessani töihin piti pysähtyä nukkumaan 10 kilometrin työmatkalla. Ajoin ruokatunnilla nukkumaan johonkin tunnin autossa. Töiden jälkeen nukuin tunnin, kaksi. Yöunet olivat raskaat eivätkä palauttaneet yhtään. Liikuntaa oli mahdoton harrastaa. Puolen tunnin hitaasta kävelylenkistä kesti palautua viikon. Lisäksi oli liuta muita pahoja oireita, kuten esimerkiksi ylipaino, josta ei päässyt eroon millään dieetillä.

Sairastelin jatkuvasti keuhkoputkentulehduksia, ja vuodessa söin pari antibioottikuuria. Koko ajan oli lähes jatkuva, erittäin huono olo, kuvotus, päivittäinen ripulointi, mielialaheittelyt, masennus ja liikahikoilu. Jatkuva väsymys muistutti jo narkolepsiaa ja pahat rytmihäiriöt lopettivat ennen aktiivisen liikunnallisen elämätavan kokonaan.

Maaliskuussa 2015 vaimo suositteli minut kokeilemaan CellRESET-ohjelmaa. Kauhistelin hintaa, koska kaapissa oli jo valtava arsenaali erilaisia kalliita ravintolisiä, joilla pahimmat ongelmat pysyivät kurissa edes jotenkin.

Suolisto alkoi kuntoutua muutama viikko aloituksesta. Se oli normaali ensimmäistä kertaa vuosiin! CellRESETin aikana paino tippui 34 voipaketin verran. Painonpudotus oli kuitenkin vain tervetullut sivuvaikutus. Olennaista oli se, että hymyilin jälleen. Nousin sängystä innostuneena. Odotin taas vuosien jälkeen innolla uutta päivää.

Vuosia jatkunut totaalinen väsymys kaikkosi pikkuhiljaa. Tajusin 28 päivän jälkeen, että oli jo enemmän päiviä, jolloin en ottanut päiväunia kuin päiviä, jolloin otin. Eräänä päivänä tajusin, että en voinut enää pahoin kuin hyvin harvoin. Sanoin melkein joka päivä vaimolleni: Enpä olisi uskonut tätä tapahtuvan.

Nyt liikun lähes päivittäin ja käymme vaimoni kanssa Lapissa pitkillä vaelluksilla. Lähes kaikki väsymys- ja masennusoireet ovat poissa. Olen yksinkertaisesti uusi mies!

Olen päättänyt, että järjestän elämäni niin, että 88,20 € kuukaudessa on löydyttävä aina. Olen sen velkaa itselleni ja varsinkin perheelleni.”

Nainen 48 vuotta

”Tein ensimmäisen CellRESETin keväällä 2017. Unirytmini oli ollut kateissa jo pitkään sekä muutenkin olo tahmainen, välillä myös ketutti ja kovaa.

Ensimmäinen viikko, se ”valkoinen”, meni pari kolme päivää oikein hyvin, mutta sitten kehopiru nosti sarviaan! Onneksi se oli ohi menevä tunne! 

Toinen viikko tuntuikin jo juhlalta, eikä nälkää tarvinnut kestää missään vaiheessa!!! Kolmas ja neljäs viikko meni aikas samoilla ajatuksilla.

Ensimmäinen optimointikuukausi tuntui juhlalta, vaikka mun itsekuri ei antanut myöten suurelliseen herkutteluun punaisilla päivillä. Toinen optimointikuukausi meni siinä sivussa ajattelematta sen enempää.

Lopputulema CellRESETistä oli muutama kilo painoa alas, 14-16 voipaketillista ja senttejä useampia, ja olo energiaa pursuava ja myös unirytmi palautui. Tämä on kyllä mahtava työkalu aina, kun tuntuu, että olo tahmainen ja haluaa kevyemmän, energisemmän fiiliksen!!!

ANNAN CELLRESETILLE 10+ ja vielä papukaijamerkin”

Tyttö 16 vuotta

”Kuukautiseni alkoivat 12-vuotiaana eivätkä ole olleet koskaan säännölliset. Saattoi mennä jopa 6 kuukautta seuraavien kuukautisten alkuun.  CellRESET-kuurin aikana minulle tuli kuukautiset, jotka ovat olleet sen jälkeen säännölliset.

Ennen ohjelmaa olin myös hyvin väsynyt ja alakuloinen. Sängystä ylösnouseminen aamulla tuntui mahdottomalta. Kuurin jälkeen olen ollut energinen, positiivinen ja tehokas.

Vitamiinijuomat, jotka kuuluivat ohjelmaan, ovat käytössä tänäkin päivänä. Ne auttavat minua erityisesti taistelemaan iltapäivän väsymystä vastaan tehden läksyjen lukemisesta ja kokeisiin harjoittelemisesta tehokkaampaa ja nopeampaa.”

Nainen 50 vuotta

"Aloitin CellRESET-kuurin kesälomamatkani jälkeen ja tavoitteeni oli ennen työn alkua saada jakkupuku kiristämättä ylleni. Tuo tavoite onnistui, mutta kuurin aikana huomasin myös muita positiivisia muutoksia, joita en osannut odottaa.

Ohjelman aikana huomasin, etten tarvinnut enää astmalääkettä, jota olin käyttänyt säännöllisesti 25 vuotta. Minua ei myöskään vaivanneet minulle normaalit jokapäiväiset allergiaoireet, aamuihottuma, nenän tukkoisuus ja kurkun limaisuus. Jaksaminen oli huipussaan ja olo oli kuin kaksikymppisellä, enkä kärsinyt hallitsemattomasta makeanhimosta.

Kuurin aikana ymmärsin, että normaalia ruokavaliotani on muutettava enemmän vähähiilihydraattisempaan suuntaan, jotta oloni pysyy virkeänä ja kylläisenä. Olen jatkanut kuurin jälkeen vitamiinijuomien ottamista ja erityisesti iltapäivällä otan töissä kunnon vitamiinidrinkin, jolla saan iltapäiväväsymyksen väistymään ja lisää tehokkuutta työhöni.

Teen pitkiä työpäiviä, mutta illalla jaksan vielä liikkua. Kiitos, tämä oli paras 50-vuotislahjani."

Nainen 52 vuotta

"Olen tehnyt ohjelman kaksi kertaa ja voisin sanoa, että etenkin ensimmäisellä kerralla valmentajan rooli oli tärkeä. Tsemppiä kaipasin, kun ruokavalio muuttui niin paljon siitä, mitä olin aiemmin syönyt.

Mutta ohjelman aikana opin tuntemaan itseäni paljon paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Ensimmäisinä päivinä oli päänsärkyä, mutta siitä tiesin, että kehossa tapahtuu ja puhdistuminen on lähtenyt liikkeelle. Olo oli kuitenkin kevyt ja mieli virkeä! Unen laatu oli parantunut jo selkeästi.

Painonpudotus ei ollut tavoitteeni, mutta sitä lähti noin 8 voipaketillista. Enemmän iloitsin unen laadun paranemisesta, virkeästä mielestä ja kevyestä olosta! Huikein muutos oli ihossa, joka oli kauttaaltaan heleä, ja se että minulla ei ollut yhtään psoriläiskää. Yleensä talvisin on aina joku läiskä jossain, tavallisesti kasvoissa.

Toisesta kertaa ohjelmaa tehdessäni ei tullut enää alkuvaiheen päänsärkyä, mutta tuli mieletön aktiivisuus, virta ja mielen keveys! Olin kuin Duracell-pupu ja sen huomasi työkaveritkin!

Minulla on ollut kysta selkärangassa jo vuosia ja selkäsäryt olivat toisella 28 päivän kerralla todella kovat ja jouduin syömään paljon särkylääkkeitä, mutta kuurin loppuvaiheessa säteilykipua oli selvästi vähemmän ja särkylääkkeitä pystyin vähentämään. Onneksi kysta on nyttemmin operoitu pois ja olo on myös selän puolesta ihana! Suosittelen ohjelmaan kaikille, jos haluat ihanan kevyen olon, virtaa elämään ja unenlaatua paremmaksi.”

 Nainen 64 vuotta

”Vertaan kokemuksiani ensimmäisestä CellRESET-ohjelmasta ”Matkaan Tuntemattomaan."

Tavoitteeni oli seurata ohjelman vaikutusta iho-ongelmiin ja peukaloiden tyvinivelten kipuihin ja erityisesti suoliston toimintaan. En ollut tyytyväinen myöskään peilikuvaani, sillä ylipainoa oli kertynyt. Elopainon pudotusta en laittanut kuitenkaan itselleni tavoitteeksi.

Yllätys oli, että 28 päivän jälkeen, optimointivaiheen alussa, kaikissa yllä mainituissa asioissa tapahtui myönteisiä muutoksia. Vatsan toiminta normalisoitui. Se oli parempi kuin ennen kuuria. Iho oli heleä.

Positiivinen sivuvaikutus oli se, että paino tipahti useita kiloja ja ympärysmitat (rinta, vyötärö ja lantio) pienenivät muutamilla senteillä.

Ennen CellRESET-tuotteiden käyttöönottoa pisteytin oman lähtötilanteeni aineenvaihdunnan kartoituslomakkeella ja se oli 96 pistettä, mikä kertoo siitä, että keho oireili monella tavalla. Ravintolisäjuomia käytin muutamia kuukausia ennen kuin lähdin tekemään CellRESET-ohjelmaa, ja ennen CellRESETin aloitusta pisteet olivat tippuneet 40 pisteeseen. 28 päivän jälkeen pisteet tulivat edelleen ropisten alas ollen vain 16 pistettä! Säteilin tyytyväisyyttä, nukuin hyvin ja tykkäsin peilikuvastani.

Ohjelman toteuttamisessa en ollut yksin vaan sain aina tarvitessani tsemppiä ja tukea valmentajaltani.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan CellRESET-ohjelmaa.”

Jo 150 000 asiakasta tietävät, että CellRESET-ohjelma toimii oikeasti

150 000 ihmistä maailmanlaajuisesti ei voi olla väärässä. Asiakaskokemukset kertovat enemmän kuin mitä me voimme sinulle koskaan ennalta kertoa. 

28 päivän CellRESET-ohjelman tyypillisiä tuloksia asiakkaiden mukaan ovat:

• 3-12 kilon painonpudotus, riippuen lähtöpainosta
• parantunut vireys ja energiataso
• syventynyt ja parantunut uni
• rauhallinen ja normaalisti toimiva suolisto
• parempi immuniteetti
• parempi suorituskyky urheilussa
• vähemmän kipulääkkeitä

Aloita nopeita tuloksia tuova CellRESET - 28 päivän ohjelma nyt, ja jatka sen jälkeen arkeasi uusilla opeilla koko loppuelämäsi.