Miksi CellRESET?

Ylipaino ja diabetes yleistyvät

• yleistynyt ylipaino ja liikalihavuus selittävät räjähdysmäisen kasvun diabeteksessa ja muissa elämäntapoihin liittyvissä sairauksissa
• vuosien 1980 ja 2008 välillä lihavien ihmisten määrä Euroopassa kaksinkertaistui
• ennen tupakointi aiheutti kuolemia – nyt ihmiset kuolevat huonoon ruokavalioon (2017)
• joka kolmas eurooppalainen lapsi on ylipainoinen tai lihava
• vuonna 2020 kuolemantapauksista 70 prosenttia johtuu ravitsemuksesta johtuvista sairauksista (WHO)

Lähde: WHO

Diabetes ja ylipaino

Lääketiede ja lääkäreiden ammattitaito kehittyy paremmaksi ja paremmaksi.

Lääkkeet

Meillä on entistä tehokkaampia lääkkeitä.

väsymys, diabetes ja ylipaino

Meillä on enemmän ja enemmän huonosti voivia ja sairaita ihmisiä.

Ongelman taustaa

On yleisesti tiedetty tosiasia, että länsimainen ihminen syö hyvin eri tavalla kuin aiemmin. Syömme paljon pikaruokaa sekä puolivalmisteita, teollisesti prosessoitua ja lisäaineilla höystettyä ruokaa ja valtavasti sokeria. Muutos ruokavaliossa on johtanut valtavaan kasvuun aineenvaihdunta- ja hormonihäiriöissä, suolisto-ongelmissa ja elämäntapasairauksissa. Metabolinen oireyhtymä, kohonneet kolesteroli, verenpaine, triglyseridi- ja verensokeriarvot, ylipaino, lihavuus, tyypin 2 diabetes sekä tulehdukselliset ja autoimmuunisairaudet ovat hurjassa kasvussa.

Kaikki ympärillämme on muuttunut. Kaikki muu paitsi ihmiskeho. Se toimii tismalleen samalla tavalla ja sillä on tismalleen samat ravitsemukselliset tarpeet kuin esi-isillämme tuhansia vuosia sitten.

Elimistön normaali toiminta voidaan taata vain välttämättömien ja elintärkeiden ravintoaineiden optimaalisella tarjonnalla ja suoliston normaalista toiminnasta huolehtimalla. Riittämätön ravintoaineiden saanti ja suoliston häiriöt voivat johtaa kehon oireiluun tai elämäntapasairauksiin.

Elämme ajassa, jossa meillä on paljon stressiä ja kiirettä, pika- ja einesruokia, liikaa sokeria, liian vähän unta ja liikuntaa. Näiden tekijöiden seurauksena monet elämäntapasairaudet puhkeavat:

• ylipaino
• väsymys
• suolisto-ongelmat
• korkea verenpaine
• korkea kolesteroli
• krooniset tulehdukset tai hiljainen tulehdus
• kohonneet verensokerit tai diabetes
• krooniset tulehdukset
• nesteen kertyminen kehoon
• hormonaalinen epätasapaino
• hidastunut aineenvaihdunta
• unihäiriöt tai unettomuus
• unihäiriöt
• kiputilat kehossa

Miten CellRESET toimii käytännössä?

Kehon hälytystila

Insuliiniresistenssi ja laihdutus

Kun keho voi huonosti se antaa hälytysmerkkejä: väsymys, haluttomuus, yleisesti huono olo, päänsärky, unettomuus, suolisto-ongelmia, ylipaino ja kaikenlaista muuta "pikku kremppaa" tai jo puhjenneita sairauksia. Monesti vain sivuutamme nämä kehon hätähuudot ja kuittaamme ne särkylääkkeillä, antibiooteilla, hörpimme väsymykseen kahvia ja energiajuomia ja ajatelemme tämän kuuluvan elämään. Omaan oloon vain tottuu, ja tyydymme siihen mitä on.

CellRESET on kuitenkin ohjelma, joka kääntää tämän negatiivisen kehityksen täysin päinvastaiseen suuntaan. CellRESET ei ole pelkästään dieetti dieettien joukossa vaan 28 päivän aikana tapahtuu monia asioita, mitä emme osaisi ehkä ajatellakaan.

• Insuliinireseptoreiden puhdistuminen alkaa heti ensimmäisen viikon aikana. Tällöin keho alkaa voimakkaasti puhdistaa itseään ja aineenvaihdunta muuttua ja aktivoitua. CellRESET-ohjelman yksi tärkeimmistä tehtävistä on puhdistaa insuliinireseptorit eli solun ”oviaukot”. Kun reseptorit ovat taas puhtaat ja toimintakykyiset, kulkeutuvat ravinteet sisään ja kuona-aineet ulos, ja tapahtuu aineenvaihdunnan aktivoituminen. Laihdutus on monelle vaikeaa, mutta kun insuliinireseptorit on puhdistettu ja aineenvaihdunta aktivoitunut, voi painonpudotus alkaa. 

• Jotta voisit onnistua palauttamaan kehon energisyyden, tasapainon ja terveyden, on se aloitettava puhdistamalla muun muassa sinne vuosien varrella kertyneistä suolasta, sokerista, kuona-aineista, kemikaaleista, lisä-, väri- ja säilöntäaineista ja lääkejäämistä. Samalla tavalla, kun siivoat ja puhdistat kotiasi, myös kehon solut täytyy puhdistaa.

• Ohjelman avulla kehossa jylläävä hiljainen tulehdus on mahdollista saada hallintaan. Syöty ruoka joko lietsoo tulehduksia tai hillitsee niitä. Kipulääkkeiden tarpeen väheneminen kertoo muuttuneesta tilanteesta.

• Kehossa on monia eri aineenvaihduntaprosesseja kuten energia-aineenvaihdunta, lämpöaineenvaihdunta, rasva- ja sokeriaineenvaihdunta ja hormoniaineenvaihdunta. Eri ihmisillä eri aineenvaihdunnan prosessit aktivoituvat ja tasapainottuvat eri tahtiin, riippuen omasta lähtötilanteesta, mutta muutosprosessit saadaan käyntiin 28 päivän aikana.

• Sokeri- ja insuliiniaineenvaihdunnan tasapainottuessa alkavat myös sukupuolihormonit tasapainottua, jolloin erilaisilla hormonaalisilla häiriötiloilla on myös mahdollisuus normalisoitua. Liiallinen insuliinihormoni sotkee myös sukupuolihormonit!

• 28 päivän aikana myös suolistolle annetaan mahdollisuus rauhoittua ja limakalvoille mahdollisuus korjautua. Puhutaan limakalvojen läpäisevyydestä, mikä puolestaan tarkoittaa, että ohutsuolen limakalvo pystyy jälleen valikoimaan paremmin oikeat ravintoaineet verenkiertoon soluille kuljetettavaksi, ja jätteet kulkeutuvat WC-pyttyyn, mihin ne kuuluvatkin. Tämä on tärkeää ihon kunnon, erilaisten yliherkkyyksien ja immuunitoiminnan korjautumisen kannalta.

Terveemmän elämän puolesta

Tulet kiittämään itseäsi, kun rohkenet ottaa ensimmäisen askeleen ja aloittaa tämän helpon ja tehokkaan ohjelman! CellRESET-ohjelman tarkoitus ja tavoite on pitää ikävät, elämänlaatua heikentävät kehon oireilut loitolla, ennaltaehkäistä sairastumasta elämäntapasairauksiin sekä vähentää ylipainoa. Toiset kutsuvat CellRESET-ohjelmaa dieetiksi, me kutsumme sitä UUDEKSI ALUKSI TERVEEMPÄÄN ELÄMÄÄN!

Dieetin kolme vaihetta

Puhdistus-/aktivointivaihe:
Puhdistusvaihe vie 28 päivää, mutta vaikutuksen huomaa jo 7-10 päivän jälkeen muun muassa painonpudotuksen, lisääntyneen energian ja paremman unen muodossa. CellRESET-ohjelman ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava mahdollisimman tarkasti, jotta kehon normaalitoiminnot alkavat palautua.

Optimointivaihe:
Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa seuraavat 2-3 kuukautta vähähiilihydraattista, puhdasta ja prosessoimatonta ruokavaliota, jonka aikana sinulla kuitenkin on selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

Elämäntapavaihe:
28 päivän puhdistusvaiheen ja optimointivaiheen jälkeen sinulle on tullutkin jo tapa syödä hyvää ja puhdasta ruokaa. Voit tehdä uudestaan 28 päivän puhdistusvaiheen milloin tahansa. Erityisesti sitä suositellaan, jos sinulla on vielä painonpudotustarvetta. Muutoin suositus on tehdä 28 päivän vaihe kerran vuodessa.

Dieetti - kolme vaihetta

Pysyvä painonhallinta vs. jojo-laihdutus

Tavallisin syy CellRESET-ohjelman tekemiseen on ylipaino ja diabetes

CellRESET-ohjelmassa hiilihydraattien vähentäminen sekä riittävä proteiinin, aminohappojen ja rasvahappojen saanti käynnistävät aineenvaihdunnan, jolloin keho alkaa automaattisesti käyttää rasvavarastojaan. Lisäksi riittävä veden ja ravintoaineiden saanti lisäävät energiantuotantoa, mutta ennen kaikkea takaavat sen, että kuona-aineet päätyvät WC-pönttöön. Keho alkaa toimia sen täydellä potentiaalilla ja samalla estetään jojo-laihdutus. CellRESET ei hävitä 28 päivän aikana lihasmassaa vaan päinvastoin lisää sitä.

Perinteisessä dieetissä kaloreiden vähenemisen myötä myös välttämättömien ravintoaineiden saanti vähenee, mikä voi hidastuttaa ja häiritä monia kehon toimintoja entisestään. Keho menee ”säästöliekille”, syö omia lihaksia ja myös kuona-aineiden eritys hidastuu. Tämä on tyypillistä jojo-laihduttamista

jojo-laihdutus vai pysyvä painonhallinta

Syyt kehon häiriöihin

Ylipaino on vain yksi oire muiden joukossa, joka kertoo kehon aliravitsemuksesta. Myös laihoilla tai normaalipainoisilla ihmisillä voi olla merkittäviä terveydellisiä ongelmia. Ympäristötekijät voivat myös olla merkittävässä roolissa sairastumiseen tai kehon oirehdintaan.

solun ravintoaineet

Kehomme koostuu noin 70 miljardista solusta. Kussakin solussa on pieniä "voimalaitoksia" eli mitokondrioita, jotka vastaavat solun energiantuotannosta ja tarvitsevat toimiakseen vettä, happea ja ravintoaineita.

 

ympäristömyrkyt

Torjunta-aineet ja ympäristömyrkyt, raskasmetallit, kemikaalit, ylijalostettu ja prosessoitu ruoka, köyhtynyt maaperä ja geenimanipulointi vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti solujen toimintaan.

 

 

Torjunta-aineet ja ympäristömyrkyt, raskasmetallit, kemikaalit, ylijalostettu ja prosessoitu ruoka, köyhtynyt maaperä ja geenimanipulointi vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti solujen toimintaan.

Liian hiilihydraattipitoinen ruokavalio, mikä on tavallista suurimmalle osalle ihmisistä, voi johtaa insuliiniaineenvaihdunnan häiriöihin. Tästä seurauksena voi olla muun muassa väsymys, ruoka-aineriippuvuudet, aineenvaihdunnan hidastuminen, makeanhimo tai muu ruoka-aineriippuvuus, hormonaaliset häiriöt, päänsärky tai migreeni ja erilaiset aineenvaihduntahäiriöt.

insuliiniresistenssi, ylipaino ja diabetes

Ylipaino ja diabetes. Insuliiniresistenssi: Insuliinireseptorit eivät ota vastaan enää insuliinia eikä sen kuljettamia ravintoaineita aiheuttaen sen, ettei solu saa riittävästi ”energiaa” toimiakseen.

terve aineenvaihdunta

Terve insuliiniaineenvaihdunta: Insuliini sitoutuu reseptoreihin ja kulkeutuu soluun kuljettaen solun sisään samalla ravintoaineet. Solu ja keho muodostavat energiaa kehon normaalin toiminnan tarpeisiin.

Kaikki aineenvaihdunnan prosessit kehossa liittyvät toinen toisiinsa tai ovat riippuvaisia toisistaan. Yksittäiset häiriöt aineenvaihdunnassa voivat vaikuttaa koko kehon toimintaan. Tästä esimerkkinä insuliinin ja hormonitoiminnan yhteys. Liiallinen hiilihydraattikuorma johtaa liialliseen insuliinihormonin tuotantoon, mikä puolestaan voi johtaa muihin hormonaalisiin ongelmiin. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten monimutkaiset kehon biokemialliset prosessit voivat johtua ruokavaliostamme.

hormonitasapaino

Luonnollinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat voivat vaikuttaa positiivisesti hormonitoimintaamme.

 

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!

CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

Yli 70 prosenttia kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua alentavista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Oletko motivoitunut muutokseen? Oletko valmis panostamaan 28 päivän ajan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima, ja saat sen meiltä. 28 päivän ajan pysyt poissa sokereista, suolasta, lisäaineista ja alkoholista. Juuri tämä tekee soluistasi entistä paremmat ja terveemmät. Puhdistusprosessi alkaa muutamassa päivässä ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle.

Ja lisäbonuksena – kehon energiankulutus kasvaa, ja laihdut 3-12 kiloa 28 päivässä! Vaarallinen vatsan sisäelimissä oleva rasva katoaa ensin! Tämä 28 päivää käsittävä ohjelma on käänteentekevä koko loppuelämäksesi.

Oletko valmis uuteen terveempään elämään?

ME OLEMME TUKEMASSA SINUA MUUTOKSESSASI!