28 päivää

Ruokavalio 28 päivää
Terveellinen ruoka 28 päivää
urheilu 28 päivää

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!

CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima ja saat sen meiltä. 28 päivän ajan pysyt poissa sokereista, suolasta, lisäaineista ja alkoholista. Puhdistus- ja aineenvaihdunnan muutosprosessi alkaa jo muutamassa päivässä, ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle.

Ja lisäbonuksena – kehon energiankulutus kasvaa, ja laihdut 3-12 kiloa 28 päivässä! Vaarallinen vatsan sisäelimissä oleva rasva katoaa ensin! Tämä 28 päivää on käänteentekevä ohjelma loppuelämäksesi.

Vaihe 1 - Valkoiset ja vihreät päivät

Ensimmäinen viikko koostuu VALKOISISTA PÄIVISTÄ, jolloin syödään neljä kertaa päivässä puhdasta ja proteiinirikasta ruokaa kuten munia, kanaa, kalkkunaa, erilaisia kaloja ja äyriäisiä sekä probioottista jogurttia. Lisäksi juodaan ohjelmaan tarkoitettuja ravintolisäjuomia, jotka sisältävät keholle tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita, suolistolle tärkeitä maitohappobakteereja, kuituja ja ruuansulatusentsyymejä, maksalle ja munuaisille tärkeää yrttiteetä sekä aminohappoja ja omega-kalaöljyjä.

Rasvat ovat tärkeässä roolissa, ja ohjelmassa käytetään voita, kookosöljyä ja oliiviöljyä. Maustamisessa käytetään tuoreita yrttejä, valkosipulia, chiliä, inkivääriä, sitruunaa/limeä ja monia muita maukkaita mausteita. Käytössäsi on paljon reseptejä ruuanvalmistukseen.

Valkoisten päivän ruokia - 28 päivää

probiootti jogurtti
kananmuna

Viikot 2-4 koostuvat VIHREISTÄ PÄIVISTÄ, jolloin edellisten ruoka-aineiden lisäksi mukana ovat vihannekset, kasvikset, marjat ja hedelmät.

Vihreiden päivien ruokia - 28 päivää

kananmuna salaatti
vartaat
broiler salaatti

Vaihe 2 - Optimointi

Ensimmäisten 28 päivän jälkeen siirrytään vaiheeseen 2 eli optimointivaiheeseen, joka on kehon vakauttamisvaihe painon ja saavutettujen terveyshyötyjen säilyttämiseksi. Optimointi kestää 2-3 kuukautta, jolloin noudatat opittua vähähiilihydraattista ruokavaliota. Sen aikana sinulla on kuitenkin selvästi enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja. Optimointivaiheessa suositaan myös ravintolisäjuomien käyttöä, jotta saavuttuja terveyshyötyjä voidaan ylläpitää.

Optimointivaihe on tärkeä monessakin suhteessa. Kehon ja aineenvaihdunnan korjaus- ja muutosprosessit jatkuvat myös 28 päivän jälkeen. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi on tärkeää jatkaa vähähiilihydraattista ja antitulehduksellista ruokavaliota. Vieläkin tärkeämpää on se oppi, minkä tulet ruokavaliota laajentaessasi huomaamaan! Kun optimoinnilla palautat vanhoja tuttuja ruokia takaisin ruokavalioosi, huomaat, mihin kehosi reagoi. Tämä on sinulle ennen kaikkea tärkeä TIETO siitä, mikä sinulle sopii ja mikä EI sovi.

Ohjelmaa on helppo toteuttaa myös kiireisessä arjessa. Toki uusien tapojen opettelu vaatii itsekuria ja vaivaakin, mutta se kannattaa! CellRESET on parhaimmillaan investointi koko loppuelämäsi terveyteen ja hyvinvointiin. Tästä ovat esimerkkinä yli 10 000 suomalaista, jotka ovat ottaneet CellRESETin omakseen. CellRESET-ohjelmasta tulee monille elämäntapa – tulokset tulevat hämmentämään sinut!

28 päivän CellRESET-ohjelma muuttaa vanhoja ehkä piintyneitäkin tapojasi kuin huomaamatta - paljon parempaan ja terveellisempään suuntaan. Pienillä muutoksilla, jotka opit ohjelman aikana, on iso merkitys loppuelämän elämänlaatuusi!

Kukaan ei tietenkään voi elää ikuisesti tietyllä ruokavaliolla. Ruuasta pitää nauttia ja elämän olla tasapainossa. Optimointivaiheessa voit syödä ja juoda mitä haluat. Silloin puhumme PUNAISISTA PÄIVISTÄ. Ja vaikka nautit jatkossa hyvää ruokaa ja juomaa, onnistut ylläpitämään saavutetut tulokset, kun elät sen mukaan, mitä olet oppinut ja itse kokenut prosessin aikana. Elämäsi on tasapainossa sen jälkeen, kun olet läpikäynyt Ravinnon voiman online-valmennuksen.

Ennen solujen puhdistusta myrkyt, kemikaalit, liiallinen verensokeri ja ylipaino johtavat väsymykseen.

28 päivän aikana tapahtuu elimistön puhdistuminen aineenvaihdunnan aktivoituminen ja immuunijärjestelmän rakentaminen.

2-3 kuukautta ovat helppoa elimistön vakauttamisvaihetta, jolloin opit, mikä on kehollesi hyväksi ja mikä aiheuttaa ongelmia

Kaikki on kiinni energiasta!

väsymys ja uupumus
ylipaino
hidas aineenvaihdunta
kipu ja jäykkyys
verensokeriongelmat
huono immuniteetti
masennus
hormonaaliset ongelmat
tulehdus
suolisto-ongelmat

väsymys vs energia

ilo ja nauru
energisyys
hyvä mieli
hyvä ulkonäkö
terveys
normaalipaino
urheilu
voima ja vahvuus
aktiivisuus
perhe
onni

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!

CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

Yli 70 prosenttia kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua alentavista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Oletko motivoitunut muutokseen? Oletko valmis panostamaan 28 päivän ajan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima, ja saat sen meiltä. 28 päivän ajan pysyt poissa sokereista, suolasta, lisäaineista ja alkoholista. Juuri tämä tekee soluistasi entistä paremmat ja terveemmät. Puhdistusprosessi alkaa muutamassa päivässä ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle.

Ja lisäbonuksena – kehon energiankulutus kasvaa, ja laihdut 3-12 kiloa 28 päivässä! Vaarallinen vatsan sisäelimissä oleva rasva katoaa ensin! Tämä 28 päivää käsittävä ohjelma on käänteentekevä koko loppuelämäksesi.

Oletko valmis uuteen terveempään elämään?

ME OLEMME TUKEMASSA SINUA MUUTOKSESSASI!