CellRESET

cellreset
terve nainen
probiootti jogurtti

CellRESET on luonnollinen ohjelma aineenvaihdunnan aktivoimiseksi

CellRESET-ohjelma on turvallinen lääkäreiden suunnittelema terveysohjelma. Ohjelman tavoitteena on käynnistää hidastunut aineenvaihdunta, palauttaa kehon luonnollinen tasapaino ja puhdistaa solut ravitsemuksen keinoin. CellRESET on paljon enemmän kuin mikään tavallinen dieetti. Se käynnistää jumissa olevaa ja hidastunutta aineenvaihduntaa, hillitsee kehon hiljaista tulehdusta, puhdistaa soluja ja ennen kaikkea energisoi kehon uuteen iskuun. Ohjelmasta voit lukea lisää CellRESETin virallisilta sivuilta www.cellreset.com.

CellRESET ei ole mikä tahansa pikadieetti. Se on tarkoin suunniteltu ohjelma, jossa 28 päivän aikana huomioidaan samanaikaisesti ruuansulatus, suoliston bakteerikannan tasapainotus, kehon hiljaisen tulehdus, sokeri- ja insuliiniaineenvaihdunnan tasapainotus sekä kaikkien keholle tärkeiden ravintoaineiden saanti.

CellRESET-ohjelma käynnistys kestää 28 päivää. Se puhdistusvaihe, jolloin saat lisää energiaa, unenlaatusi paranee, kivut vähenevät, pääset irti makeanhimosta ja paino tippuu lähtötilanteesta riippuen 3-12 kiloa. Ruokavalio koostuu tavallisesta puhtaasta ja prosessoimattomasta ruuasta sekä korkealaatuisista ja hyvin imeytyvistä ravintolisistä.

Suurin osa suomalaisista kärsii yhdestä tai useammasta elämänlaatua heikentävästä oireesta tai sairaudesta. Epätasapaino kehossa syntyy epäterveellisestä ja ravintoköyhästä ruuasta, tärkeistä vitamiinien ja kivennäisaineiden puutoksesta, huonosta unenlaadusta, liiallisesta stressistä ja liikunnan puutteesta.

On tärkeää saada oikeaa tietoa sekä omaa arkeen työkaluja, joita on helppo noudattaa. Niiden avulla vähitellen opit, miten pääset ulos negatiivisesta kierteestä, joka usein johtaa väsymykseen, painonnousuun, huonoon unen laatuun tai elämäntapasairauksiin. CellRESET-ohjelma antaa mahdollisuuden löytää tien takaisin terveeseen, hoikkaan ja energiaa pursuavaan elämään.

CellRESET-ohjelman avulla voit saada avun itsellesi ja tehdä saman, minkä tuhannet muut ovat jo tehneet.

Ota yhteyttä CellRESET-ohjelman aloittamisesta!

energia ja hyvä olo
diet plan
kananmuna salaatti

Vilkaiset jääkaappiin ja taas vaatteet kiristävät enemmän. Treenaat hullunlailla ja syöt salaattia, mutta vaa’an kieli ei hievahdakaan. Väsyttää ja on haluton olo. Illalla uni ei kuitenkaan tule. Päätä särkee ja vatsa reistailee. Energia ei riitä kuin töissä käymiseen ja illalla sohvalla makaamiseen. Pysähtynyt ja jumissa oleva aineenvaihdunta on valitettavan monelle tuttu tilanne.

Terve aineenvaihdunta on keskeinen osa ihmisen hyvinvointia. Syöty ruoka pilkotaan energiaksi ja solujen rakennusaineiksi ja kuona-aineet poistetaan virtsan, ulosteen, hien ja hengityksen kautta. Kun aineenvaihdunta toimii moitteetta, voi ihminen hyvin ja on energinen.

Yhä useammalla suomalaisella on hidastunut tai huonosti toimiva aineenvaihdunta. Yleisin syy on vääränlainen liikaa sokereita ja nopeita hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio, joka pahimmillaan sotkee aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan kokonaan.

Tämä johtaa insuliiniresistenssiin, metaboliseen oireyhtymään ja lopulta diabetekseen. Nämä ovat tämän päivän todellisia kansansairauksia. Riippuvuus sokereista, leivästä, leivonnaisista, pikaruuasta ja muista nopeista hiilihydraateista sekä huonoista rasvoista on valtava terveysongelma, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Nämä sekoittavat hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan kokonaisuudessaan, jonka vuoksi ihminen oirehtii hyvin moninaisilla tavoilla.

Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Ota vastuu itsestäsi ja aloita CellRESETin 28 päivän ohjelma jo nyt!

Takuuvarmat tulokset 28 päivässä – koe Ravinnon voima!

CellRESET on käänteentekevä puhdistus- ja aineenvaihduntaohjelma, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa. Eikä ihme! CellRESET on turvallinen lääkäreiden suunnittelema kaksivaiheinen ohjelma, jonka ensimmäinen jakso kestää 28 päivää. Toinen vaihe on tasapainottava jakso, ja se jatkuu seuraavan kahden kuukauden ajan.

Yli 70 prosenttia kaikista elämäntapasairauksista ja monista elämänlaatua alentavista oireista liittyy joko suoraan tai epäsuoraan länsimaiseen ruokavalioon, ravitsemuksellisiin puutoksiin sekä suoliston epätasapainoon. Oletko motivoitunut muutokseen? Oletko valmis panostamaan 28 päivän ajan terveyteesi, täysipainoiseen ja puhtaaseen ruokavalioon? Jos vastauksesi on KYLLÄ, CellRESET on sinua varten!

28 päivän ajan syödään puhdasta itse valmistettua ruokaa, joka koostuu proteiineista ja kasviksista, siemenistä sekä probioottisesta jogurtista. Ruokaohjelma on lääkäreiden laatima, ja saat sen meiltä. 28 päivän ajan pysyt poissa sokereista, suolasta, lisäaineista ja alkoholista. Juuri tämä tekee soluistasi entistä paremmat ja terveemmät. Puhdistusprosessi alkaa muutamassa päivässä ja monet kehon prosessit sekä aineenvaihdunta vakiintuvat uudelle tasolle.

Ja lisäbonuksena – kehon energiankulutus kasvaa, ja laihdut 3-12 kiloa 28 päivässä! Vaarallinen vatsan sisäelimissä oleva rasva katoaa ensin! Tämä 28 päivää käsittävä ohjelma on käänteentekevä koko loppuelämäksesi.

Oletko valmis uuteen terveempään elämään?

ME OLEMME TUKEMASSA SINUA MUUTOKSESSASI!