Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Vatsantoiminta, nivelet, unettomuus, stressi - nainen 44 v.

  Tullessani ravintoterapiaan kärsin monenlaisista vaivoista, ja minusta tuntui ettei kroppani kestä enää. Paino nousi koko ajan, vaikka yritin syödä terveellisesti. Minulla oli jatkuva makeannälkä ja syömishimoja oli paljon. Boostasin itseäni aamuisin ja iltapäivisin kahvilla, jotta jaksaisin työpäivän loppuun.

  Niveliäni särki ja erityisesti polveni oli todella kipeä. Öisin heräsin polvikipuihini. Yleisesti ottaen nivelet olivat tosi jäykät. Kädet ja erityisesti sormet puutuivat, mikä oli hyvin häiritsevää, ajattelin sen johtuvan jumissa olevista hartioistani. Levottomat jalat myös vaivasivat. Päivisin kokouksessa istuminen oli tosi vaikeaa ja iltaisin ja öisin jouduin pomppaamaan pois sängystä vatkaamaan jalkojani, jotta levottomuus helpottaisi.

  Vatsani oli löysällä ja joka kerta kun kävin vessassa myös ulostin. Syömisen jälkeen oli aina ähky olo ja vatsa turposi ilmapalloksi, ilmavaivoja oli paljon.  Pissalla kävin pahimmillaan 15 minuutin välein ja myöhemmin Miian kanssa keskustellessani minulle selvisi, että tämä on yksi uupuneen kehon merkkejä.

  Stressitasoni olivat korkealla ja huomasin myös, että stressinsietokyky oli selvästi alentunut. Minulla oli jatkuvasti kireä olo. Kärsin sekä nukahtamisvaikeuksista että yövalvomisista. Nukahtaminen oli aika ajoin niin vaikeaa, että nukkumaan käyminen jo itsessään pelotti ja tämän vuoksi pitkitin nukkumaan menoa iltaisin.  Energiatasot olivat alhaiset unettomuuden ja stressin vuoksi. Vaikka muuten hikoilin paljon, sormet ja varpaat olivat hyvin kylmänarat ja aina jäässä.

  Ensimmäiselle seurantakäynnille tulin 4 viikon kuluttua ja oloni oli jo tähän mennessä muuttunut täysin. Vatsan toiminta oli normalisoitunut, isolla hädällä kävin enää normaalisti kerran päivässä ja turvotus ja ähky syömisen jälkeen olivat poissa!

  Uni muuttui muutamassa päivässä uuden ruokavalion ja lisäravinteet aloitettuani. Nukuin yöni läpi ja uni oli palauttavaa, heräsin aamulla pirteänä jo ennen kellon soittoa! Jatkuva napostelun tarve iltapäivisin töissä ja illalla kotona olivat hävinneet, sain ruuasta sen mitä tarvitsin ja napostelulle ei ollut enää tarvetta.

  Nivelkivut olivat hävinneet kokonaan! Polvi, joka oli ollut tosi kipeä ja herättänyt öisin ei oireillut enää lainkaan. Levottomat jalat olivat rauhoittuneet illasta ja yöstä, mutta päivisin kokouksissa ne edelleen häiritsivät.

  Toiselle seurantakäynnille tulin 3 kk aloittamisen jälkeen ja olo on edelleen tosi hyvä. Nivelkivut ovat pysyneet poissa ja uni on tosi hyvää ja virkistävää. Vaikka olen lisännyt veden juontia lähtötilanteesta huomattavasti, käyn silti paljon vähemmän pissalla kuin ennen. Nesteet pysyvät ja imeytyvät kehooni, mikä vaikuttaa jaksamiseeni tosi paljon. Lisäksi paino on alkanut pikkuhiljaa tippumaan ja vaikka se ei ollut ruokavalion muutoksen perusteena, tuo sekin hyvää oloa, kun vaatteet eivät enää purista.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste