Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
  • Vatsakivut ja migreeni - nainen 34 v.

    Olen 34-vuotias nainen ja kärsinyt vuosia päivittäisistä vatsakivuista ja turvotuksesta. Minulla oli ärtyvän suolen oireita eli toisinaan olin ripulilla ja toisinaan taas oli ummetusta. Ajoittain kärsin myös todella kovista ylävatsan kivuista, jotka veivät lähestulkoon toimintakyvyn. Kuukautisten aikana lamauttava migreeni oli lähes päivittäistä. Myös väsymys ja voimattomuus veivät elämänhaluani ja vaikuttivat mieleen eli olin usein ärtynyt ja hermostunut. Lihaskivut ja – krampit häiritsivät erityisesti öisin. Ruoka pyöri koko ajan mielessä ja makeanhimo oli jatkuvaa.

    Vireystilan koheneminen on ollut valtava eli olen virkeä ja jaksan päivän aktiviteetit ilman ”väsähtämiskohtauksia” ja ärtyisyys sekä hermostuneisuus ovat hävinneet. Samoin vatsan toiminta on normalisoitunut eli ärtyvän suolen oireet (ripuli ja ummetus) ovat hävinneet eivätkä lihakseni enää kramppaile ja särje. Myös alituinen makeanhimo on poissa, eikä minun enää tarvitse ajatella ruokaa koko ajan. Muutos parempaan tapahtui yllättävän nopeasti. Jo viikon sisällä huomasin olennaista muutosta vireystilassani sekä vatsan toiminnassa. Ja muutaman kuukauden sisällä hävisivät pikkuhiljaa muutkin oireet. Olon koheneminen on ollut todella kokonaisvaltaista ja olen todella iloinen, että omilla ruokavalinnoillani ja ravintoterapeutin tuella olen saanut terveyteni takaisin.

      Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste