Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Painonpudotus ei ollut tavoitteeni, mutta sitä lähti noin 8 voipaketillista - nainen 52v

  Olen tehnyt ohjelman kaksi kertaa ja voisin sanoa, että etenkin ensimmäisellä kerralla valmentajan rooli oli tärkeä. Tsemppiä kaipasin, kun ruokavalio muuttui niin paljon siitä, mitä olin aiemmin syönyt.

  Mutta ohjelman aikana opin tuntemaan itseäni paljon paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Ensimmäisinä päivinä oli päänsärkyä, mutta siitä tiesin, että kehossa tapahtuu ja puhdistuminen on lähtenyt liikkeelle. Olo oli kuitenkin kevyt ja mieli virkeä! Unen laatu oli parantunut jo selkeästi.

  Painonpudotus ei ollut tavoitteeni, mutta sitä lähti noin 8 voipaketillista. Enemmän iloitsin unen laadun paranemisesta, virkeästä mielestä ja kevyestä olosta! Huikein muutos oli ihossa, joka oli kauttaaltaan heleä, ja se että minulla ei ollut enää yhtään psoriläiskää. Yleensä talvisin on aina joku läiskä jossain, tavallisesti kasvoissa.

  Toisesta kertaa ohjelmaa tehdessäni ei tullut enää alkuvaiheen päänsärkyä, mutta tuli mieletön aktiivisuus, virta ja mielen keveys! Olin kuin Duracell-pupu ja sen huomasi työkaveritkin!

  Suosittelen ohjelmaan kaikille, jos haluat ihanan kevyen olon, virtaa elämään ja unenlaatua paremmaksi.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste