Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Kiitos, tämä oli paras 50-vuotislahjani! - nainen 50v

  Aloitin CellRESET- ohjelman kesälomamatkani jälkeen ja tavoitteeni oli ennen työn alkua saada jakkupuku kiristämättä ylleni. Tuo tavoite onnistui, mutta kuurin aikana huomasin myös muita positiivisia muutoksia, joita en osannut odottaa.

  Ohjelman aikana huomasin, etten tarvinnut enää astmalääkettä, jota olin käyttänyt säännöllisesti 25 vuotta. Minua ei myöskään vaivanneet minulle normaalit jokapäiväiset allergiaoireet, nenän tukkoisuus ja kurkun limaisuus. Jaksaminen on huipussaan ja olo on kuin kaksikymppisellä. Myös hallitsematon makeanhimo väistyi!

  Ohjelman aikana ymmärsin, että ruokavaliotani on muutettava vähähiilihydraattisempaan suuntaan, jotta oloni pysyy virkeänä ja kylläisenä. Olen jatkanut ohelman jälkeen ravintolisien  ottamista ja erityisesti iltapäivällä otan töissä kunnon vitamiinidrinkin, jolla saan iltapäiväväsymyksen väistymään ja lisää tehokkuutta työhöni.

  Teen pitkiä työpäiviä, mutta illalla jaksan vielä liikkua. Kiitos, tämä oli paras 50-vuotislahjani.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste