Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
 • Jälleen uuteen nousuun harmaudesta! - nainen 42v

  Olen käyttänyt Fitline tuotteita aiemmin 12 vuotta säännöllisesti. Alkaessani käyttää tuotteita, huomasin välittömästi miten vatsani voi paremmin, ilmavaivat lähes katosivat. Aamut oli mukava aloittaa "voimajuomalla".

  Samalla kiinnitin huomiota entistä enemmän syötyyn ravintoon ja välillä noudatin hyvinkin tiukkaa ketogeenista ruokavaliota. Pääosin kuitenkin kuljin kultaista keskitietä. 

  Raskauksista huolimatta paino pysyi kurissa ja ketoruokavalion aikana laihduin paljonkin.

  Kuitenkin elämänmuutos, avioero, sai aikaan sen, että Fitline tuotteet jäivät rahapulassa. Painoa alkoi kertyä, vatsa voi huonosti, iho oirehti, olin jatkuvassa aivosumussa ja väsynyt. Kun lapset olivat isävuorolla, en jaksanut sitä vähääkään kiinnittää huomiota ravinnon laatuun vaan sorruin päivittäin Saarioisten Äitien tekemään annokseen. Iltaisin alkoi vielä mässäily.

  Kun tapasin Miian ja teimme hänelle uusia nettisivuja, havahduin siihen, että Fitline tuotteiden päivähinnaksi tulee tosiaan vain kolmisen euroa. Se raha kuluu päivässä paljon turhempaankin. Olin jo todella väsynyt olotilaani, ärsytti ja kyllästytti oma saamattomuuteni. Tilasin heti kolmen kuukauden annokset.

  Kolmen kuukauden päästä huomasin, että olin saanut takaisin intoa kiinnittää huomiota myös enemmän ruokavalioon. Aloin taas laittamaan ruokaa itse, iltamässäily myös väheni. Hiilihydraatit ovat myös hieman vähentyneet, kun olotila ei ole koko ajan piristyksen tarpeessa. En ole koskaan ollut liikunnallinen persoona, mutta nyt taas voisin ajatella lähteväni kävelylenkille.

  Ruokavalion ja hyvien ravintolisien tärkeyden huomasin siis vaikuttavimmin, kun olin lopettanut Fitline -tuotteiden käyttämisen. Tämä oli hyvä opetus minulle, että itseensä pitää satsata edes kolme euroa päivässä. Tämän kolme euroa olenkin säästänyt päivittäin, kun en osta enää energiajuomatölkkiä.

  Askel kerrallaan, elämä joskus kolhii pahasti ja siitä montusta ei heti pääse nousemaan, mutta huolehtimalla itsestään edes tämän verran, on portaiden ylös nouseminen hieman helpompaa.

    Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste