Asiakaskokemuksia

Eri ravintotekijöiden puutosten seuraukset keholle tunnetaan, ja näitä on mahdollista korjata tehokkaasti ravintoterapian avulla. Ravitsemushoidot on vastaus nykyajan moniin kroonisiin terveysongelmiin.
 
Nutrimia Oy / Ravinnon voima on ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen erikoistunut ravintoterapiapalveluita tarjoava yritys. Nutrimian palvelutarjonnassa sovelletaan funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa uusinta ravitsemustietoa KetoFIT ja CellRESET ruokavalioiden sekä yksilöllisen ravintoterapian avulla.
 
Ravintoterapia sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa omaa hyvinvointiaan ja parantaa arjessa jaksamistaan.
  • Epäsäännölliset kuukautiset - tyttö 16v

    Kuukautiseni alkoivat 12-vuotiaana eivätkä ole olleet koskaan säännölliset. Saattoi mennä jopa 6 kuukautta seuraavien kuukautisten alkuun.  CellRESET-ohjelman aikana minulle tuli kuukautiset, jotka ovat olleet sen jälkeen säännölliset.

    Ennen ohjelmaa olin myös hyvin väsynyt ja alakuloinen. Sängystä ylösnouseminen aamulla tuntui mahdottomalta. Ohjelman tehtyäni olen ollut energinen, positiivinen ja tehokas.

    Ravintolisät, jotka kuuluivat ohjelmaan, ovat käytössä tänäkin päivänä. Ne auttavat minua erityisesti taistelemaan iltapäivän väsymystä vastaan tehden läksyjen lukemisesta ja kokeisiin harjoittelemisesta tehokkaampaa ja nopeampaa.

      Takaisin

Ravinnon Voima

 info@ravinnonvoima.fi
 040 555 1515

y-tunnus: 2806271-3
Tietosuojaseloste